Floxxium.nl
Image default
Dienstverlening

Waarom zou je een slotenmaker moeten bellen?

Waarom zou je een slotenmaker moeten bellen?

 

Image Source: FreeImages

Bent u buitengesloten van uw huis of kantoor? Heeft u kinderen en wilt u hen beschermen tegen de gevaren van de buitenwereld? Heeft u uw sleutels binnen laten liggen en uzelf buitengesloten? Een slotenmaker bellen is een van de meest voorkomende redenen waarom mensen om hulp vragen. Sloten kunnen vastlopen, breken of worden vergeten en als dat gebeurt, moet er zo snel mogelijk iemand komen om het probleem op te lossen. Zelfs als je geen kinderen hebt of je geen zorgen maakt over hun veiligheid, zijn er nog zoveel andere goede redenen om een slotenmaker te bellen. U denkt misschien dat uw slot eenvoudig is, maar met wat extra gereedschap en wat tijd kan iedereen elk slot ontgrendelen. De meeste mensen die iets weten over sloten zullen je vertellen dat de beveiliging in de meeste huizen tegenwoordig bedroevend is. Zelfs als u alle juiste dingen doet – zoals het gebruik van gecertificeerde dubbele sloten, deurklinken met duimdraaiers, sloten die sleutelcontrole combineren met toegangscontrole – zal er altijd enig risico zijn als u uw sleutels ook maar even binnen laat.

 

Bel geen slotenmaker, tenzij het nodig is.

Voordat u een slotenmaker belt, doe uw best om uzelf uit de afgesloten positie te krijgen. Als u uw sleutels kwijt bent of u weet waar u ze het laatst hebt gelegd, probeer ze dan te vinden en uzelf te ontgrendelen. Ook al kost het u een paar minuten, dat kunnen de paar kostbare minuten zijn die u krijgt voordat de slotenmaker arriveert. Als u zeker weet dat u een slotenmaker nodig hebt en niet alleen een beetje hulp, dan raden wij u aan te wachten tot u er echt een nodig hebt. Meestal kunnen we u helpen zonder een slotenmaker te bellen.

 

Ken de tekenen van een gesloten situatie.

Ten eerste, bedenk dat als u buitengesloten bent van uw huis of kantoor, er bijna 100% kans is dat iemand ofwel vergeten is om de deur achter zich dicht te doen, ofwel de deur opzettelijk heeft afgesloten. Als u naar uw werk vertrekt en merkt dat de deur gesloten is, hebt u twee mogelijkheden. U kunt iemand bellen en die de deur voor u laten openen, of u kunt de deur ontgrendelen met uw sleutels en de sleutels in het slot laten zitten zodat u de deur van binnenuit kunt openen. Als u zich in een afgesloten situatie bevindt, is het bijna altijd beter als er iemand thuis is. Als u uit uw auto bent afgesloten en uw kind wacht thuis op u, moet u iemand bellen en u laten komen halen. Als u bent buitengesloten van uw kantoor, bel dan iemand om te laten weten dat u zich in een afgesloten situatie bevindt.

 

Wat gebeurt er als iemand om hulp belt?

In de meeste gevallen zal de slotenmaker proberen de deur zelf te openen, maar het kan zijn dat hij hulp nodig heeft van iemand in het huis of kantoor. Dit betekent dat u de deur zal moeten openen om de slotenmaker binnen te laten. De slotenmaker zal niet in staat zijn het huis of kantoor te betreden zonder zelf de deur te openen. Let op uw omgeving en op alle anderen in het gebouw. Het is al vaak voorgekomen dat we bij iemand thuis of op kantoor moesten komen en dat hij of zij bewusteloos of gewond op de grond lag.

 

Hoe erg is het als uw slot beschadigd is?

Wanneer een slotenmaker aan uw deur komt, zullen ze bijna altijd in hun eerste gesprek aangeven of u voor de service moet betalen of dat ze aan de deur komen en deze gratis openen. Als dat laatste het geval is, dan zal hun eerste prioriteit zijn om de schade vast te stellen en u de juiste kosten in rekening te brengen. Als u kosten in rekening worden gebracht, dan zal de slotenmaker uw deur ontgrendelen en uw slot terugplaatsen. In veel gevallen is de schade zo groot dat uw slot niet meer gerepareerd kan worden en u het zal moeten vervangen. De kosten voor het vervangen van een slot hangen af van het type slot dat gebruikt is, het aantal sleutels in het slot, het aantal deuren waar het slot op zit, enz. Een standaard nachtslot kan bijvoorbeeld 100 tot 500 dollar kosten, afhankelijk van de kwaliteit en de kosten van de onderdelen.

 

Uw slot vervangen of de schade repareren?

De beslissing om een slot te vervangen of de schade te repareren wordt meestal genomen door de slotenmaker die aan uw deur komt. Het kan zijn dat het slot niet meer te repareren is en dat de schade zo groot is dat het niet meer gerepareerd kan worden. In deze gevallen zult u het slot moeten vervangen door een nieuw slot. Dit is de duurste optie en is meestal gereserveerd voor als er niets gedaan kan worden aan de schade aan het slot. De beste optie in deze situatie is een nieuw slot van hoge kwaliteit voor uw huis of kantoor. Het is beter het zekere voor het onzekere te nemen, vooral als u een tijdje niet thuis bent of als uw kinderen alleen thuis zijn.

 

Slotwoorden

Er zijn veel redenen om een slotenmaker te bellen. We hopen dat u door het lezen van dit artikel de tekenen van een afgesloten situatie kunt herkennen en weet hoe u zichzelf eruit kunt halen. Als u zich in een afgesloten situatie bevindt, geen paniek! Er zijn dingen die je kunt doen om jezelf onmiddellijk te bevrijden. Als u de deur kunt openen met uw sleutels, open dan de deur en bel de mensen die aan de andere kant staan te wachten. Kun je de deur niet ontgrendelen, probeer dan met een stoel of tafel het slot open te breken. Onthoud vooral dat een slotenmaker u niet kan helpen als u zich in een afgesloten situatie bevindt en u niet in staat bent uzelf te helpen.

https://go-gps.nl/waarom-zou-je-een-slotenmaker-bellen/