Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Waarom Wilmink-Oosterveld dé utiliteitsbouwspecialist is

Bij Wilmink-Oosterveld werken ze met een eigen bouwteam, waardoor ze alle expertises in eigen huis hebben en snel kunnen schakelen. Zo bouwen ze efficiënt en snel, precies waar je naar op zoek bent wanneer het gaat om utiliteitsbouw. Met utiliteitsbouw worden in feite gebouwen bedoeld die geen woonbestemming hebben, daarbij kun je denken aan onder andere kantoorpanden of bedrijfshallen of panden. Een utiliteitsbouw aannemer is dan ook niet een gewone aannemer, want bij utiliteitsbouw komt veel kijken. Het vergt namelijk veel onderlinge planning en overleg. 

Praktijkopleider

Sinds jaar en dag is Wilmink Oosterveld een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat zij een uitstekende plek zijn voor jongeren en studenten om stage te lopen en veel te leren. In 2019 wonnen ze zelfs een award voor het constant aanbieden van stage- of opleidingsplekken. Daarnaast heeft Wilmink-Oosterveld certificaten voor kwaliteitsmanagementsystemen, milieumanagementsystemen en veiligheidsmanagementsystemen. Voor studenten dus informatie ten over!

Inzicht in projecten

Wilmink Oosterveld neemt je graag mee in al zijn projecten. Zo kan je zien hoe ze werken én wat zij voor jou kunnen betekenen. Voor een overzicht van enkele projecten die zijn uitgevoerd kan je kijken op de website van Wilmink Oosterveld projecten

De allerbeste service

Goed bouwen is één, maar ervoor zorgen dat het goed onderhouden blijft is minstens zo belangrijk. Bij Wilmink Oosterveld heb je de keuze om te werken met een ‘Meerjaren Onderhoudsplan’ (MJOP). In de MJOP staat overzichtelijk uitgewerkt welke werkzaamheden wanneer zullen moeten worden uitgevoerd, en wat de kosten daarvoor zullen zijn. Hiermee kom je nooit voor verrassingen te staan. Bekijk je het als ondernemer liever per jaar, dan springen zij graag bij met ad hoc onderhoud. Dat kan heel snel door middel van de snelle 24-uurs service! In de managementrapportages wordt nauwkeurig bijgehouden welke werkzaamheden er voor jouw gebouw zijn uitgevoerd. 

Wilmink Oosterveld

Met meer dan 40 jaar ervaring in dagelijks onderhoud, grootse nieuwbouw, chemische branche tot de sportsector is Wilmink Oosterveld van alle markten thuis.  Ze geloven niet in sprookjes en zijn open, eerlijk en transparant. Ze vertellen dus alleen wat ze écht waar kunnen maken. Wilmink Oosterveld neemt je graag mee in al zijn projecten. Zo kan je zien hoe ze werken én wat zij voor jou kunnen betekenen. Voor een overzicht van enkele projecten die zijn uitgevoerd kan je kijken op de website van Wilmink-Oosterveld. Ben je geïnteresseerd? Neem dan telefonisch contact op met Wilmink Oosterveld of vul het contactformulier in op de website.

https://www.wilmink-oosterveld.nl/