Floxxium.nl
Image default
Gezondheid

Voor jouw gezondheid

Kenmerkend voor een leuke Chinese massage die wordt uitgevoerd in Oosterhout is dat ze niet vasthouden aan een bepaalde massagetechniek. Als je niet weet wat veel voorkomende technieken zijn, dan zal deze lijst je helpen: wrijven, strijken en drukken. Bij ons worden de drie technieken toegepast tijdens de behandeling. De masseur kan voelen welke behoefte de huid heeft en hij zal hier op inspelen. Als je veel gespannenheid hebt, is goed stevig drukken vaak de oplossing, zodat de spieren losser en flexibeler worden. Als je meer moet ontspannen is het zeker de moeite waard om even langs te komen. Als je wordt aangeraakt, word je over het algemeen rustiger.

Helemaal op je gemak

Voordat je aan de Chinese massage in Oosterhout begint, leer je eerst de persoon kennen die jou gaat masseren, het is immers erg persoonlijk. Geef aan of je het te warm of te koud hebt gedurende de hele behandeling, de masseur kan de temperatuur in de kamer daarop afstemmen. Wij denken graag in het belang van de klant en dit soort kleine dingen kunnen soms net het verschil maken. Het is namelijk ontzettend storend om last te hebben van de temperatuur terwijl dit met een klik op de knop aangepast kan worden. De ruime waarin de massage plaatsvindt is erg sfeervol aangekleed.

Heerlijk tot rust komen

Vaak wordt er op de achtergrond ook een rustgevend muziekje gedraaid. Als je het fijner vindt dat het stil is, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De kamers voor de Chinese massage in Oosterhout zijn gebaseerd op de Chinese cultuur. Er wordt veel gebruik gemaakt van zachte kleuren en er wordt altijd voor gezorgd dat het lekker ruikt. Onze medewerkers laten je meteen op je gemak voelen, dus je hoeft je niet druk te maken. Ongemakkelijk zal een behandeling bij ons niet zijn. Fijn en ontspannen zeker wel! Als je het toch wat spannend vindt, mag je dit ook zeker aangeven. Eigenlijk is alles bij ons dus bespreekbaar.