Floxxium.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Vier uw feestje op deze mooie feestlocatie in Maastricht

Zoekt u een bijzondere feestlocatie in Maastricht omdat u een bijzondere gelegenheid te vieren heeft? Dan moet u bij Rederij Stiphout zijn! U viert uw feest dan op een schitterend jacht en komt ondertussen langs de mooiste plekjes van Maastricht. U heeft een prachtig uitzicht op de mooie oude gebouwen van de stad en over het water van de Maas, dus dat wordt hoe dan ook een bijzonder feest! Of u nu een zakelijk jubileum viert, een bruiloft of een familiefeest, het wordt hoe dan ook een succes.

Iedereen heeft het leuk op dit schip

Het jacht van Rederij Stiphout heeft een schitterend jacht waarop alles aanwezig is dat u nodig heeft tijdens een leuk feest. Zo is er voor al uw gasten genoeg te eten en te drinken. Alle drankjes kunnen geserveerd worden, alleen voor buitenlands gedestilleerde dranken moet u bijbetalen. Alle feestgasten krijgen bij binnenkomst een heerlijke welkomstcocktail. Als iedereen binnen is, begint de vier uur durende cruise. Hiervoor kunt u zelf de vertrektijd en dus ook de aankomsttijd bepalen. Ook bepaalt u zelf wanneer de maaltijd uitgeserveerd wordt. Zo wordt het een feest om nooit te vergeten.

Verhoog de feestvreugde met leuk entertainment

Een leuk feestje wordt nog leuker met een leuke entertainmentshow. Bij rederij Stiphout kunt u terecht voor een themacruise, of los entertainment tijdens de cruise. Er is van alles mogelijk. Wilt u muziek van een pianist, dj of zanger tijdens uw feest? Of wilt u een salsaworkshop organiseren voor uw gasten? Het is allemaal mogelijk op deze feestlocatie in Maastricht!

Dé locatie voor ieder feest

Wilt u ook een feest vieren op een unieke feestlocatie in Maastricht, zoals een jacht? Nu weet u wat een goede optie is! Voor ieder feest kunt u bij Rederij Stiphout terecht. Of dit nu een feest is met vrienden, families of collega’s. Op het schip kunt u een vrijgezellenfeest, een bruiloft of personeelsfeest vieren. Voor alle andere mogelijkheden en reserveringen kunt u terecht op de website van rederij Stiphout.

https://www.stiphout.nl/

Gerelateerde artikelen

Ga zwemmen in het zwembad van Nijkerk

Verandazeilen maken het mogelijk om het hele jaar door buiten te zitten

Hier kunt u met succes uw munten of andere kostbaarheden uit uw verzameling verkopen