Floxxium.nl
Image default
Dienstverlening

Van welk materiaal worden de alom geprezen Douglas Jones tegels vervaardigd?

Wellicht heeft u er ooit al eens van gehoord: Douglas Jones tegels. Het merk valt onder het bedrijf Porcelanosa, de Spaanse producent en tegelmarktleider op dit gebied, die bekendstaat om zijn kwaliteit, innovatie en high techproducties. Spanje staat bekend om zijn keramiek van hoge kwaliteit. De term keramiek verwijst naar allerlei soorten gebakken klei of aarde. Binnen de keramiek zijn verschillende groepen te onderscheiden. Douglas Jones tegels worden van aardewerk of porselein gemaakt. De tegels zijn verkrijgbaar bij tegelhandel Fravo Tegels in Dordrecht.

 

Keramieken tegels in Dordrecht kopen: hoe worden deze vervaardigd?

De specialist in Dordrecht biedt een ruim assortiment aan keramieken tegels aan. Aardewerken tegels worden bij een wat lagere temperatuur vervaardigd dan porseleinen tegels. Ze zijn vaak wat zwaarder en hebben een iets robuuster uiterlijk. Porselein wordt op zeer hoge temperaturen gebakken en is zodoende nóg steviger en duurzamer. Tegelijkertijd heeft porselein een lager gewicht. Bezoekt u de showroom in Dordrecht om tegels te bekijken? De medewerkers tonen u graag de verschillen.

 

Specialist in tegels en natuursteen

Voor welk soort keramieken tegels u ook kiest, aan kwaliteit zal in elk geval geen gebrek bestaan. Dat draagt Fravo Tegels dan ook hoog in het vaandel. Al sinds 1994 mag het bedrijf zich specialist in tegels en natuursteen noemen. De producten worden uit toonaangevende landen geïmporteerd. Behalve Spanje zijn dat ook Portugal, Italië, Turkije en Duitsland. Er bestaan jarenlange vertrouwensbanden met de leveranciers en de producten, zoals Douglas Jones tegels, worden u snel en tegen een scherpe prijs geleverd.

 

Verkoop, advies en extra diensten

Niet alleen kunt u bij deze specialist tegels in Dordrecht kopen, ook bent u er aan het juiste adres voor deskundige adviezen over Douglas Jones tegels en allerlei andere soorten tegels en natuursteen. Bovendien kunt u ook rekenen op praktische ondersteuning. Zo worden er diensten als tegelzetten, maar ook de aanleg van vloerverwarming aangeboden. Ook uw oude vloer kunt u door deze specialist laten verwijderen. Neem contact op met de winkel en ontdek de mogelijkheden.