Floxxium.nl
Image default
Auto's en Motoren

Uw partner voor de beste slangenpompen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de beste slangenpompen en uit de omgeving van Hilversum komt, dan hoeft u niet verder te zoeken. Het ingenieursbureau PromoTec heeft uitstekende pompen voor u in het assortiment waarmee u uitstekend uw bedrijf kunt verrijken. Wacht niet langer en bekijk het aanbod dat deze experts voor u in huis hebben. Met snelle levertijden zijn de slangen van deze experts een interessante optie voor u.

De vele toepassingen van slangenpompen gemaakt voor de industrie

Een slangenpomp is een asafdichtingsloze en kleploze verdringerpomp. Dit eenvoudige werkingsprincipe zorgt ervoor dat u slangenpompen in kunt zetten voor een groot aantal toepassingen. Of het nu gaat om dun vloeibare of juist meer viskeuze producten, het kan allemaal. Neutrale stoffen zijn uiteraard altijd een optie, maar de slangenpomp van PromoTec heeft geen enkel probleem met agressieve producten. Is de vloeistof niet geheel vloeibaar, maar bevinden zich vaste delen hierin? Dat kunnen de slangenpompen van deze experts eveneens met gemak aan. Wist u bovendien dat deze pompen leverbaar zijn met een geheel roestvrijstalen omkasting?

Gecertificeerde slagenpompen van een betrouwbaar ingenieursbedrijf

Wanneer u betrouwbare slangenpompen wilt kopen, dan zit u goed bij PromoTec uit Hilversum. Een slangenpomp van dit bedrijf is ATEX leverbaar en bovendien te verkrijgen met een FDA-certificaat. Dat maakt ze geschikt voor voedingstoepassingen. Werkt uw bedrijf met zuivel of chocolade? Dan zijn deze slangenpompen zeer geschikt voor uw onderneming. Dankzij de omkeerbare draairichting zijn ze zeer flexibel in gebruik en bovendien is onbeperkt drooglopen een optie. Daarnaast is er geen sprake van turbulentie, samendrukking of emulsievorming in deze slangen mogelijk. Met slechts een eenvoudige aanpassing is de slang toe te passen op verschillende machines. De slangen zijn van het gerenommeerde merk Albin. Ze gaan tot wel 30% langer mee dan slangen van andere merken. Bestel daarom snel uw nieuwe slangen.

https://promotec.nl/