Floxxium.nl
Image default
Dienstverlening

Uw broncodes en software zijn bij deze escrow-agent in veilige handen

Vandaag de dag zijn veel bedrijven sterk afhankelijk van software voor het uitvoeren van werkzaamheden. Wanneer de softwareleverancier onverhoopt niet meer kan leveren, staat u als onderneming voor een groot probleem. Gelukkig is er een oplossing. Door een overeenkomst aan te gaan met een ervaren escrow-agent zoals Softcrow uit Almere, kunt u altijd bij uw software. Zelfs wanneer de leverancier failliet is, of door andere problemen niet meer kan leveren, werkt u gewoon door. De broncodes en software worden namelijk opgeslagen door de escrow-agent. Naast deze vorm van bescherming kan dit bedrijf, dat al meer dan 25 jaar ervaring in het vak heeft, nog veel meer voor uw onderneming betekenen.

Uw software volledig beschermt met behulp van escrow

U kunt niet alleen uw software door deze escrow-agent achter slot en grendel laten opslaan. Ook van uw overige gegevens kunt u regelmatig back-ups laten maken, die vervolgens worden opgeslagen. Wanneer u onverhoopt slachtoffer wordt van internetcriminaliteit zoals ransomware, heeft u nog steeds toegang tot al uw gegevens. U hoeft zich dus niet meer druk te maken over hackers, die zonder blikken of blozen duizenden euro’s eisen voor het vrijgeven van geblokkeerde gegevens. Bij het opstellen van een escrow-overeenkomst door deze ervaren agent, bepaalt u zelf in welke mate u uw software en andere online gegevens laat beschermen. De specialisten van dit bedrijf denken daarbij graag met u mee.

Laat dit bedrijf weten hoe ze u mogen helpen

Weet u al zeker dat u een escrow-overeenkomst bij deze agent wilt afsluiten, om uw software te beschermen? Of heeft u eerst behoefte aan wat meer informatie met betrekking tot de dienstverlening van dit bedrijf? Aarzel niet om contact met deze specialisten op te nemen. Zij staan u graag te woord en voorzien u van gedegen advies voor het opslaan en beschermen van de gegevens van uw onderneming, zodat u er in een noodgeval altijd bij kunt.