Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Twenty for 54

Vermijd diefstal tijdens je vakantie 

Wanneer je ver weg op vakantie bent, is het natuurlijk een goede kans voor inbrekers om hun klus te klaren. Het is daarom belangrijk om een inboedelverzekering af te sluiten

deze 4 tips ben je inbrekers te slim af. 

 

Hier lees je 4 tips om diefstal tijdens je vakantie te vermijden 

 

1.Zorg voor leven in de brouwerij

Veel mensen vinden het belangrijk dat hun huis er mooi schoon uitziet wanneer ze op vakantie gaan. Zo kom je namelijk heerlijk terug en hoef je niet meteen aan de bak met het huishouden. Toch raden we je aan om dit niet te duidelijk door te laten schemeren. Ook inbrekers kunnen dit namelijk zien. Dit is het teken voor hun dat er niemand thuis is. Zet bijvoorbeeld je schoenen naast de bang of laat wat glazen op de tafel staan. Ook is het handig om je lampen aan te sluiten op een tijdschakelaar zodat ze af en toe eens aan gaan!

 

2.Laat niet zien op social media dat je op vakantie bent

Natuurlijk wil je elk mooi vakantiekiekje delen met je volgers op social media. Toch is dit niet zo verstandig om te doen. Want niet alleen je volgers zien dit, ook inbrekers kunnen met je meekijken en zien dus dat je niet thuis bent. Hou het lekker bij een ouderwetse ansichtkaart of een appje om te laten weten hoe het met je gaat!

 

3. Zorg ervoor dat je post wordt opgeruimd door iemand

Wanneer je veel post op je mat hebt liggen, lijkt het natuurlijk wel alsof je lang niet thuis bent geweest. Ook inbrekers kunnen dit zien. Vraag iemand die je goed kent en vertrouwt om deze post regelmatig op te ruimen, zodat er geen torenhoge stapels komen te liggen.

4. Laat niks slingeren in je tuin 

Inbrekers gebruiken vaak gereedschap die ze in de tuin kunnen vinden die ze kunnen helpen bij de inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een ladder of een kruiwagen of gereedschap waarmee ze de deur kunnen openen. Het is dus belangrijk dat je je tuin goed opruimt voordat je op vakantie gaat!

 

5.Sluit een inboedelverzekering af

Een handige tip van ons is om een inboedelverzekering af te sluiten wanneer je op vakantie gaat. Je kunt namelijk met deze verzekering je spullen in huis verzekeren tegen verlies, schade of diefstal. Zo hoef je je absoluut geen zorgen te maken over je spullen als je op vakantie bent. Een van de goedkoopste inboedelverzekeringen is die van InShared. Op deze manier hou je meer geld over om leuke dingen te doen of te kopen op vakantie! Hoe handig is dat? Je kunt je premie vandaag nog berekenen voor je inboedelverzekering!

 

https://www.inshared.nl/