Torrents op je iPhone downloaden werkt zo

Dus het proces om een ​​torrent op iPhone te downloaden is een beetje lang, maar je zult het onder de knie krijgen, en het beste van alles is dat je geen computer nodig hebt!

Eerst moet u de gratis of betaalde Filer-app downloaden in de App Store.

Maak vervolgens een gratis account aan op zbigz.com . Dit wordt de site waar je het torrent-bestand downloadt om naar de FILER-app over te zetten.

Vervolgens ga je naar een torrent-site en zoek je naar je torrent. Nadat u het hebt gevonden, moet u op de downloadknop drukken om de download-URL te krijgen en te kopiëren. Vaak gebruik ik de handleiding van techninja, deze bevat 11 werkende torrent sites.

Nadat je de URL hebt gekopieerd, ga je terug naar de website van zbigz.com en plak je deze op de downloadbalk, waarna je op GO drukt en NIET uploadt. Je torrent zal dan beginnen te downloaden.

Nadat het downloaden is voltooid, krijgt u de volgende webpagina. Wat u vervolgens gaat doen, is op de downloadknop drukken.

Wat je nu moet doen is de URL kopiëren (net als op de torrent-site).

Nu opent u de FILER-app en klikt u op de knop “Link ophalen”. U plakt vervolgens de link van zbigz en klikt op “download”.

Zodra het downloaden is voltooid, wordt de torrent weergegeven in de sectie ‘BESTANDEN’ waar je deze kunt openen!

 Lees meer over het downloaden van films via torrents op https://letterboxd.com/filmfinity/