Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Toe aan een schaakspel? Schaakkoning.nl is de koning als het gaat om schaakspellen!

Een schaakspel nodig? Op schaakkoning.nl vindt u er genoeg! Of u nu uw kind wil leren schaken of toe bent aan een nieuwe hobby: er is voor ieder wat wils.

Uw (klein)kind leren schaken

Al op een leeftijd van 5 jaar is het mogelijk om uw (klein)kind te leren schaken. Sommige kinderen pakken het zelfs nóg eerder op. En hoe? We weten allemaal dat schaken best lastig is. Naast het plezier die u met schaken heeft is het daarnaast vrij leerzaam. Door te schaken leert uw kind vele vaardigheden. Zo leert men met schaken logischer na te denken, problemen op te lossen, krijgt men ruimtelijk inzicht en de rekenvaardigheid wordt gestimuleerd. Bovendien vereist het schaken flinke concentratievermogen. Naarmate is het spel steeds populairder geworden. Niet alleen onder de studenten, tevens de overige doelgroepen blijken sneller geïnteresseerd te zijn in een ouderwets schaakspel. Dat is te begrijpen, want het is immers ook een fantastisch spel, als u het mij vraagt!

Onze schaakspellen

Wellicht bent u enorm enthousiast als het gaat om onze schaakspellen. U raadt het nooit, maar we hebben een flinke voorraad aan schaakspellen liggen! Zo hoeft u zich de komende dagen zeker niet te vervelen. Zo hebben we onder andere:

  • Complete schaaksetten. De Schaak Koning heeft veelal complete schaaksetten in het assortiment. Zo is er een 2-in-1 houten spellenset en een magnetisch schaakset met opbergruimte. Handig, want zo raakt u uw onderdelen niet snel kwijt! Kiest u liever voor eenvoudig, dan is er nog de magnetische variant zonder opbergruimte. Ook leuk, toch? Gaat u op reis en vindt u het gedoe om de gehele set zo mee te sjouwen? Dan is er nog de opklapbare versie. Het past overal in en u kunt uren genieten van een potje schaken! 
  • Schaakcassettes.
  • Losse schaakstukken. Ook voor losse schaakstukken kunt u bij ons aankloppen. Ieder schaakstuk kent zijn eigen grootte en wordt compleet geleverd.
  • Schaakborden. Van een staande variant tot de doorsnee schaakbord; er is van alles! Natuurlijk hebben wij ook hier de inklapbare variant liggen
  • Diverse specials, zoals – het bestaat echt! – de buitenschaakspel. Net even anders, maar zeker niet minder leuk!

Geïnteresseerd?

Neem gerust verder een kijkje op schaakkoning.nl! U slaagt voor de volle honderd procent.