Floxxium.nl
Image default
Mode en Kleding

Toe aan een nieuwe tas. Waar kies jij voor?

Toe aan een nieuwe tas. Waar kies jij voor? 

 

Een goede tas is onmisbaar in het dagelijkse leven. Of je nu een tas nodig hebt omdat je dagelijks voor je werk moet reizen of omdat je schoolgaand bent, een tas is onmisbaar. Ook voor een dagje shoppen is het fijn als je over een goede tas beschikt. Maar een tas heeft helaas niet het eeuwige leven. Hoe goed je de tas ook onderhoudt, er komt een moment dat je afscheid moet nemen. Maar hoe weet je nu welke tas de juiste is als je weer een nieuwe moet kopen? Dat is nog best lastig. Gelukkig kun je hier wat inspiratie op doen.

Waar heb je de tas voor nodig?

Voordat je een nieuwe tas koopt is het belangrijk om je te realiseren waar je de tas precies voor nodig hebt. Als je bijvoorbeeld een lange reis gaat maken om te gaan backpacken dat is een rugtas kopen een goed idee. Een rugzak is perfect om mee te nemen op een wandelvakantie of een backpack avontuur. 

Alles wat je onderweg nodig hebt past erin en het draagcomfort is over het algemeen ook goed, mits je natuurlijk wel een rugtas koopt die ook goed is en van het juiste materiaal gemaakt is zodat deze prettig draagt.

Een mooie tas om te shoppen

Daarnaast heb je natuurlijk ook nog tassen die je kunt gebruiken wanneer je iemand die graag shopt. Wat is er nu heerlijker dan een dagje lekker shoppen met vriendinnen en een mooi, stijlvolle tas bij je te hebben waar alles in past? Als je kijkt op shopper dames zul je zien dat er een mooie en grote collectie van deze tassen beschikbaar is.

Een goede handtas hebben is erg belangrijk, zo kun je namelijk makkelijk even een lekker luchtje meenemen, maandverband of heerlijke parfum. 

Een tas voor op het werk of onderweg

Wanneer je een baan hebt waarvoor je veel papierwerk bij je draagt is het handig om een aktetas te kopen. Deze tas is perfect geschikt voor gebruik op het werk of onderweg naar het werk. Belangrijke papieren kun je makkelijk meenemen en daarnaast ziet het er zakelijk ook nog eens mooi uit. Zeker op een zakelijke functie is een aktetas belangrijk.

Je kunt natuurlijk niet met een rugtas aan komen. Het is belangrijk dat jouw tas ook zakelijk gezien wel het een en ander uitstraalt.