Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

Tips bij het inrichten van een thuiswerkplek

Of je nu vaak thuis werkt of alleen soms wat klusjes doet op een thuiswerkplek. Het is altijd fijn om een mooie en handige thuiswerkplek te hebben. Zo kan je goed achter je scherm of laptop zitten en ben je van alle gemakken voorzien. Maar hoe zorg je voor het inrichten van de ideale werkplek? Lees de tips in dit artikel om te weten hoe je het inrichten het beste kunt aanpakken. 

Schaf een goed bureau aan!

Zorg ervoor dat je een goed bureau koopt. Het is fijn om een bureau te hebben dat je in hoogte kan verstellen. Zo kan je met een rechte rug achter een bureau zitten terwijl je aan het werken bent. Ook is het beter voor je ogen als je recht zit. Bij het selecteren van een nieuw bureau kun je kiezen uit een bureau met T-poten of vier poten. Wanneer je een op maat gemaakt bureau wilt of wanneer je advies wilt over een bureau voor de ruimte die jij hebt, ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres. Ben jij opzoek naar een bureau of andere meubels in Oosterhout? Dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!

Het voordeel van een zit sta bureau

Ben je bang om de hele dag te zitten en wil je af en toe in beweging zijn of staan terwijl je geen werk wilt missen? Dat is het een goed idee om te kijken naar een zit sta bureau. Bij deze bureaus kun je zelf kiezen of je wilt staan of wilt zitten en ben je dus gedurende de dag iets meer in een actieve houding aan het werken.

Een hoekbureau

Heb je een hoek die je helemaal wilt benutten en wil je dus meer ruimte hebben? Dan kan een hoekbureau ook een goede optie zijn. Met een hoekbureau heb je iets meer bewegingsruimte en kan je veel zaken op het bureaublad kwijt. Hoekbureaus zijn ook erg prettig voor mensen die met meerdere schermen of systemen werken. 

Het belang van een bureaustoel

Naast een bureau is een goede bureaustoel ook belangrijk om aan te schaffen. Een bureaustoel die niet alleen lekker zit, maar ook rug- en nekklachten voorkomt. Er zijn veel soorten bureaustoelen en daarom is het goed om advies te vragen aan een specialist. Het is niet slim om juist op de bureaustoel te gaan bezuinigen aangezien je er toch al vaak snel heel wat uren op doorbrengt.