Floxxium.nl
Image default
Mode en Kleding

Softshell jassen kunnen ideaal zijn als kleding voor uw bedrijf

Een bedrijf is vaak op zoek naar kleding voor de werknemers. Bedrijfskleding of werkkleding is heel belangrijk voor het comfort van de werknemers, maar ook voor de professionele uitstraling van het bedrijf. Door te investeren in de bedrijfskleding doet u automatisch al aan marketing. Door netjes en professioneel over te komen met eventueel een logo of een werknaam kan u zorgen voor terugkomende klanten of toekomstige klanten. In deze blog wordt beschreven waarom softshell jassen ideaal kunnen zijn voor uw bedrijf.

Wat is een softshell jas?

Een softshell jas is een jas die windicht is. Deze jassen zijn dus ideaal als een sterke koude wint heerst. Daarnaast is deze jas ook fijn tegen de regen. Dit komt omdat deze jas waterafstotend is. Dit betekent niet dat u uiteindelijk niet nat wordt. Een softshell jas is erg fijn tegen lichte regen, maar als het erg hard gaan regenen, dan wordt toch aangeraden om een regenjas aan te trekken. Ook verschillende jassen in diktes. Zo zijn er softshell jassen die fijner zijn de herfst -en wintermaanden en in de lente -en zomermaanden. Een softshell jas is vaak wel meer bedoeld voor de wat warmere maanden, maar er zijn tegenwoordig ook warmere jassen te krijgen.

Waarom zijn softshell jassen ideaal?

Een softshell jas is erg populair bij mensen die buitenwerken. Zo kan u denken aan bouwvakkers en verkeersregelaars. Dit is omdat het dus winddicht is en toch lekker is om in de zomer te hebben. Ook kunnen deze jassen netjes zijn en zijn de jassen comfortabel in gebruik. Ook zijn deze jassen in veel verschillende diktes, soorten, kleuren en merken te krijgen. Als u als bedrijf aan het twijfelen bent welke jassen u wilt aanschaffen, dan is deze jas echt een aanrader.

Softshell jas laten bedrukken

Om deze jas professioneler te maken, kunt u het ook nog laten bedrukken. Deze jassen zijn makkelijk te bedrukken, en zo kan u mooi uw logo of website laten terugkomen op deze jassen.

Softshell jas kopen?

Bent u geïnteresseerd in deze jassen? Dan is het wel belangrijk dat u rekening houd met een paar punten. Zoals eerder gezegd zijn deze jassen niet gemaakt voor ernstige weersomstandigheden, en voor in de winter kunt u ook beter een andere jas aanschaffen. Als u uiteindelijk deze jassen gaat kopen, dan is het goed om naar de prijs en kwaliteit te kijken. De goedkope jassen zijn natuurlijk fijn om de kosten te besparen, maar de kwaliteit is vaak wel minder. Een mindere kwaliteit is vaak ook minder duurzaam en kan minder professioneel overkomen. Dit betekent ook niet dat u perse de duurste variant moet uitkiezen. Het is belangrijk dat u zelf de afweging maakt wat voor u en uw werknemers van toepassing is.