Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Regge Tegels & Vloeren; A-kwaliteit vloeren voor scherpe prijzen

reggetegels.nl staat voor hoge kwaliteit, een persoonlijke service èn een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit prachtige materialen, trendy kleuren en vernieuwende designs. Wij kijken verder dan de standaard, zijn altijd op zoek naar bijzondere vloeren en tegels om u het beste van het beste te kunnen bieden!

Wie zijn wij?

Niet alleen de combinatie van ons zeer uitgebreide assortiment A-merken met scherpe prijzen maakt ons bijzonder, ook de bevlogen mensen achter Regge Tegels & Vloeren kenmerken het bedrijf. Met veel passie, enthousiasme en vakkennis bieden wij een prachtig assortiment en een persoonlijke service. We denken graag mee over welke tegelvloer, pvc-vloer of keramische vloer de beste keuze is voor u en uw wensen.

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren

Ons assortiment bestaat uit keramisch parket, keramische wand- en vloertegels, keramische buitentegels en PVC-Vloeren van meer dan 100 A-kwaliteit merken uit heel Europa. In ons assortiment zijn vrijwel alle denkbare mogelijkheden verwerkt voor particuliere en commerciële projecten, zodat wij iedereen op maat kunnen bieden. Door onze directe contacten met de producenten kunnen wij alles uit ons assortiment aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.

Ons totaalconcept

Regge Tegels & Vloeren biedt een totaalconcept voor de klant. Dit doen wij door in onze showroom of op onze website onze producten te tonen en hiermee te inspireren en natuurlijk bijpassend advies op maat te geven. Daarnaast kunnen wij de tegels of het PVC ook bij het project laten afleveren en laten verwerken door een van onze tegelzetters. Met ons totaalconcept nemen wij graag alle zorg uit handen bij het project!

Advies en inspiratie in onze showroom

Wij adviseren u graag bij ons in de showroom. In onze showroom hebben wij een groot deel van ons assortiment liggen om de klant van alles te kunnen tonen, en zo samen met onze verkoopadviseurs een keus te maken die past bij de wens van de klant. Kom gerust eens langs!