Floxxium.nl
Image default
Horeca

Red Cups voor het schenken van allerlei dranken

De mooie rode Red cups zijn voor veel feesten de bekers waar je de drank in doet. Ze vallen op door hun mooie rode kleur en zijn de erg leuk om te gebruiken op een feestje waarbij er in eerste instantie een flinke hoeveelheid drank geschonken wordt. Waarom ze vrijwel altijd de nummer een beker zijn op feestje is voor ons nog niet bekent. Toch hebben we wel een klein vermoeden waarom deze bekers zo populair zijn op feestjes, en dan vooral onder de jongeren. Dit is waarschijnlijk omdat Red cups een grotere hoeveelheid drank tot zich kunnen nemen. En dat is ongeveer 2 keer de hoeveelheid van een normale plastic beker. Je moet hierbij denken aan zo’n 400 milliliter, dan is bijna twee keer zoveel als normale bekers. 

De meest gebruikte beker

Red cups zijn de meest gebruikte beker voor het nuttigen van alcoholische dranken. En dat is ideaal omdat er erg veel in kan waardoor mensen dus veel soorten  drank kunnen mengen. Ideaal dus als je van cocktails houd omdat je er veel drank in kunt mixen. Geen wonder dus dat veel horeca branches gebruik maken van Red cups. Ze zijn groot en veel steviger dan normale plastic bekers ideaal dus. Maar niet alleen voor drank zijn ze goed maar ook voor het schenken van bijvoorbeeld frisdrank en sapjes. Uit ervaring weten we dat dit gemengd wordt met sterkere dranken en dat ze dus veel gebruikt worden voor de wel bekende mix drankjes. Maar ook voor drankspellen zijn Red cups ideaal omdat ze van een sterk materiaal zijn.

Red cups voor een beter milieu

De Red cups die in Nederland worden verkocht zijn te recyclen en daardoor goed voor het milieu. Daarnaast worden uitsluitend gemaakt van gerecycled plastic en werken hierdoor mee aan een beter milieu. En staat dit ook op de verpakking van Red cups en doe je er dus goed aan je drank hierin te serveren.