Floxxium.nl
Image default
Auto's en Motoren

Privé een auto leasen betekent zorgeloos de weg op

Steeds meer mensen zitten glimlachend achter het stuur, vaak zijn dit mensen die privé hun auto leasen. Want doordat je niet meer wakker hoeft te liggen van onverwachte autokosten, wordt autorijden weer die leuke bezigheid wat het zou moeten zijn. Heerlijk om met private lease weer het gevoel van vrijheid en zelfstandigheid te kunnen ervaren wat autorijden zo bijzonder maakt. Een vast bedrag per maand, je rijdt in een nieuwe auto en hoeft niet meer te sparen voor een volgende auto. Dat maakt het leven gewoon een stuk leuker!

 

Privé een auto leasen is geschikt voor alle leeftijden

Voor jongeren biedt private lease een oplossing op maat. Privé een auto leasen betekent namelijk dat je geen hoog bedrag hoeft te betalen voor een nieuwe auto, maar bij deze vorm van autorijden betaal je een vast bedrag per maand. Dit is voor jongeren zonder spaargeld ideaal. Ook kunnen jongeren zonder vast contract geen geld lenen bij een bank, waardoor zij met geleend geld ook geen auto kunnen kopen. Dat geldt ook voor ouderen die geen geld kunnen lenen omdat zij geen inkomen meer hebben. Dat inkomen geldt normaal gesproken als basis voor de terugbetaling. Een auto van een leasemaatschappij is dan een perfecte oplossing.

 

Financieel alles prima op orde

Privé een auto leasen betekent dat je eindelijk het huishoudboekje op orde krijgt. Want hoe serieus je het huishoudboekje ook neemt, sommige kosten kun je gewoon niet voorspellen. Autokosten is zo’n kostenpost waar je soms misschien wel wakker van kunt liggen. Zeker als de auto net stuk gegaan is en je bent in afwachting van de garage.

Hoe hoog zullen de kosten nu weer zijn? Dat wil je eigenlijk niet. Private leasing zorgt ervoor dat je goed kunt slapen. Hoge rekeningen voor onverwachte reparaties zijn voor rekening van de leasemaatschappij. Nooit meer rood staan, nooit meer onverwachts een vakantie afzeggen of een streep door dat heerlijke etentje. Komt nog bij dat je bij private lease mag beschikken over een (vrijwel) nieuwe auto waardoor je sowieso veel minder kans op autopech hebt. En de auto waarin je rijdt beschikt over de modernste technieken. Zorgeloos en heerlijk rijden dus!

Zelf bij onvoorziene situaties zoals scheidingen of arbeidsongeschiktheid heeft u veiligheidsmaatregelen zoals Het beschermingsplan. Hiermee heeft u de mogelijkheid om uw overeenkomst op te zeggen zonder in de schulden te raken.