Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

Overleg altijd met uw elektriciens

Een van de problemen die zich thuis kunnen voordoen, is er een waarbij elektriciteit betrokken is, wat een beangstigende ervaring kan zijn om door te maken. Een situatie als deze kan schade toebrengen aan uw apparaten. Het kan ook de veiligheid van uw eigendom in gevaar brengen, evenals het leven van u en uw kinderen. Dat soort problemen zullen zich naar verwachting niet voordoen als het elektrische systeem in uw huis in goede staat verkeert. Er zijn twee soorten problemen die zich regelmatig in uw huis kunnen voordoen. Het eerste probleem kan voortkomen uit uw aardlekschakelaar, of meer specifiek, uit het ontbreken van een aardlekschakelaar die uw huis kan beschermen tegen kortsluiting. Het tweede probleem dat u mogelijk ondervindt, is dat uw lichten midden in de nacht flikkeren. Wat uw problemen ook zijn, bel uw elektricien Purmerend nacht en dag om u te helpen met eventuele vragen of taken.

Weinig tot geen circuitbeveiliging

Door een Aardlekschakelaar (RCCB) te installeren, kunt u ervoor zorgen dat uw huis is beveiligd tegen kortsluiting. Het is een elektrisch apparaat dat een stroomlek in een laagspanningscircuit detecteert en voorkomt. Wanneer de schakeling een reststroom bevat, ontkoppelt deze de belasting van de netvoeding. Indien nodig wordt de stroom uitgeschakeld. Heeft u een probleem met uw aardlekschakelaar, dan zijn de elektriciens dag en nacht bereikbaar om u te helpen bij storing of kortsluiting. In de omgeving van Purmerend zijn ze 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar, zodat ze snel kunnen reageren. Ze zullen uitstekende service leveren en bewonderenswaardig presteren. Zij zorgen ervoor dat je een aardlekschakelaar hebt geïnstalleerd, want deze beschermt je tegen directe en indirecte stromen, schokken en elektrisch vuur.

Flikkerende gloeilampen

Flikkerende lichten zijn een bron van zorg. U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom dit gebeurt en of het een potentieel gevaarlijke situatie is. Als je merkt dat de lichten flikkeren of dat de ene helderder of donkerder is dan de andere, kunnen er twee mogelijke verklaringen zijn waarom dit gebeurt. Ze verbruiken ofwel een ander wattage aan elektriciteit of het hoofdstroompaneel ondervindt technische problemen. Het feit dat de lampen verschillende wattages hebben mag geen problemen opleveren; Als er echter een probleem is met het stroompaneel, moet u een professionele elektricien het voor u laten inspecteren om te voorkomen dat er iets ergers gebeurt.