Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar inbetweens?

 

Gordijnen van je huis een thuis, ze mogen dan ook niet ontbreken in je huis. Ze geven net dat extra stukje sfeer, wat je huis helemaal afmaakt. We snappen dat je niet dikke, donkere gordijnen wil. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de ruimte kleiner lijkt. Onze oplossing: kies voor inbetweens. Een inbetween is een tussenweg tussen vitrage en overgordijnen. Het heeft de transparantie van een vitrage, waardoor er voldoende licht binnen komt. Daarentegen beperkt het wel de inkijk, wat zorgt voor privacy. Hoe kies je de perfecte inbetween voor jouw huis? Je leest het in deze blog!

 

De stofdikte 

Een aantal eigenschappen zijn van belang bij de aanschaf van een inbetween. Let allereerst op de dikte van de stof. Houd je van privacy en wil je geen inkijk? Kies dan voor een wat dikkere stof. Hierdoor kijk je wel gemakkelijk naar buiten en komt daglicht de kamer binnen. Hoe dunner de stof is die je kiest, hoe meer inkijk je hebt en hoe meer daglicht de kamer inkomt. 

 

De plooien 

Naast de stokdikte, is het belangrijk om je af te vragen wat voor plooien je wil. Ga je voor meer privacy? Dan kan het goed werken om een dubbele plooi te nemen. Dit zorgt voor meer privacy. Wanneer je de inbetweens aan een rails gaat hangen, kun je kiezen tussen een enkele en dubbele plooi. Daarnaast heb je de keuze uit een vlinder of waveplooi. Kies je voor een vlinderplooi, dan valt de inbetween op een chique en nette manier. Wie wil dat nu niet?

 

De kleurkeuze 

Naast de dikte van de stof en het type plooien is er nog een belangrijk element: de kleur. Donkere kleuren bieden natuurlijk meer privacy. Er komt dan wel minder daglicht de kamer in. Mist jouw interieur wat kleur? Dan kun je ook kleurtje kiezen om de kamer op te fleuren. Daarnaast zijn er ook inbetweens met meerdere kleuren: een lichte bovenkant en donkere onderkant. 

 

Online inbetweens kopen 

Enthousiast geworden over inbetweens? Oriënteer je eens online. Hier vind je verscheidene voorbeelden om inspiratie op te doen. Je kunt ook direct een bestelling plaatsen bij Raamdecoratie.com. Zij beschikken over een groot assortiment, waaronder gordijnen en inbetweens. 

 

https://www.raamdecoratie.com/