Floxxium.nl
Image default
Auto's en Motoren

Ook voor grote mannen

Als je het over een RC auto hebt, krijg je al snel een beeld in je hoofd van een klein kind dat met een bestuurbaar autootje in de tuin aan het rond racen is. Maar een RC auto is niet alleen voor kinderen, je kunt er namelijk ook echt mee racen als volwassenen. Een RC auto is er namelijk in allerlei maten en kleuren, maar verschillen ook echt qua prijs. Wanneer je een RC auto voor je kind koopt, kies je een betaalbaar exemplaar die goed door de tuin kan rijden. Maar als je echt wil gaan racen met een RC auto, dan kom je al snel uit op een duurdere auto, die andere ondergronden goed aankan. Want als je wil winnen, dan moet je een goede auto hebben.

RC racen in de mannenspeeltuin

Wil je een leuk uitje voor je vrienden plannen, maar een keer wat anders organiseren dan bijvoorbeeld fietsen op een bierkar en veel bier drinken of paintballen. Dan zou je ervoor kunnen kiezen om te gaan racen met RC wagens. Veel mensen weten niet dat dit überhaupt kan, maar het is een leuke bezigheid. Iedereen krijgt namelijk dezelfde wagens, waardoor het er omgaat dat je het goed kan besturen. Het is een competitief spel en je kunt vele rondes doen. Hierdoor hou je je vrienden wel een tijdje bezig. Wil je het echt spannend maken, geef dan een prijs aan de top drie, zo wil iedereen ook echt winnen.

RC wedstrijd racen

Het RC racen is niet alleen maar leuk voor een vriendenuitje, maar je kunt dus ook echt wedstrijden racen. Hierbij gaat het erom dat je een goede bestuurder bent, maar dat je ook een goede RC auto hebt. Bij een vriendenuitje krijgt iedereen dezelfde RC auto, maar bij een RC wedstrijd, neemt iedereen zijn eigen auto mee. Vaak is het zo, dat hoe duurder de auto, hoe sneller die is. Als jij dus met een goedkoop autootje mee gaat doen, kom je sowieso niet in de top tien. Het gaat natuurlijk niet alleen om snelheid, maar er zit zeker wel een verschil in. Het nadeel van een snelle auto is vaak wel dat die minder makkelijk te besturen is, dus echt goeie RC auto’s zitten hier tussen in. Ze zijn snel, maar ook goed bestuurbaar.