Ontdek een nieuwe wereld bij deze indoor speeltuin dichtbij Tilburg

Ontdek een nieuwe wereld bij deze indoor speeltuin dichtbij Tilburg

Kids Wonderland, een indoor speeltuin in Molenschot in de buurt van Tilburg, is een prachtig avonturenpark waar uw kinderen kunnen genieten van diverse speelapparaten. Neem uw kinderen mee of maak er een schoolreisje of kinderfeestje van. Kids Wonderland heeft diverse arrangementen voor kinderen tot en met twaalf jaar. Denk aan een kinderfeestje in het thema van prinsessen of piraten of van avonturen. De jarige krijgt altijd een cadeautje mee en het hele gezelschap kan genieten van onbeperkt ranja. Niks komt u tekort tijdens een kinderfeestje bij deze indoor speeltuin dichtbij Tilburg. Wilt u liever gebruik maken van een ander arrangement? Kids Wonderland organiseert ook dagjes uit voor schoolreisjes en u kunt zelfs uw zomervakantie hier plannen.

Een zomervakantie op een avonturenpark

Wilt u met uw kinderen een onvergetelijke zomervakantie plannen? Overnacht in een mooi chalet in een bosrijke omgeving, krijg gratis toegang tot Kids Wonderland, dé indoor speeltuin, en krijg gratis toegang tot Splash Lagoon in Molenschot, dichtbij Tilburg. U verblijft op Capfun Linberg Park waar u van alle gemakken bent voorzien en uw kinderen de hele vakantie hun fantasie kunnen uitleven. Het park is zeer goed bereikbaar vanaf Breda en Tilburg. Bekijk alle mogelijkheden op de website van Kids Wonderland.

Boek uw middagje uit

Wilt u liever een middagje gebruik maken van alle mogelijkheden in deze indoor speeltuin nabij Tilburg? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Entreeprijzen zijn verschillend voor diverse leeftijden. U betaalt € 8,50 voor kinderen tot en met vier jaar. Daar komt een euro bij voor kinderen van vijf jaar en ouder. U betaalt € 3,- voor begeleiders en een parkeermunt kost € 2,50. Al met al heeft u voor een klein prijsje een heerlijk, onvergetelijk middagje uit met uw kinderen en eventueel gezelschap. U kunt hier van woensdag tot en met zondag terecht van 10.00 uur tot 19.00 uur. Wanneer plant u uw uitje uit?

https://www.kidswonderland.nl/