Floxxium.nl
Image default
Huishoudelijk

Natuurlijk wasmiddel voor de huid

Ook op vakantie genieten met Klok

Het is op moment van spreken vakantie in Nederland. De meeste Nederlanders genieten dus van hun welverdiende vakantie, in binnen- of buitenland, en dat ondank alle corona perikelen natuurlijk. De meeste Nederlanders kiezen uit angst voor lockdowns en onzekerheid daarom er toch om hun vakanties in eigen land door te brengen. Waar je ook naartoe gaat dit jaar, zorg goed voor jezelf, maar vooral ook voor je huid. Je huid is je grootste orgaan en daar staan we niet altijd bij stil. Hoe kun je dan je huid zo goed mogelijk beschermen tijden de zomermaanden?

Tips om je huid goed te beschermen

Ons huid is een groot en belangrijk onderdeel van ons lichaam. Het beschermd ons tegen vele schadelijke invloeden van buitenaf. Denk aan kou, hitte, bacteriën, vloeistoffen en beschadigingen. Ons huid heeft er maar druk mee en daar bovenop komt nog eens de sterke uv-straling van de zon. Zonder goede bescherming kan deze straling ons huid goed beschadigen. Wij adviseren daarom om altijd gebruik te maken van zonnebrandcrème met de juiste SPF factor die past bij je huidtype én om sterke zon te mijden, over het algemeen dus in de middaguren.

Wist je dat daarnaast roken, stress, ongezond eten en te weinig slaap een negatief effect hebben op je huid. Het is normaal dat je af en toe hiermee te maken krijgt, want vaak zijn dit soort zaken onvermijdelijk. Wordt het structureel, dan is het tijd om verandering te brengen in je levensstijl. Neem de tijd voor je zelf, gun je zelf aandacht en probeer slecht gedrag te minderen. Je zult merken dat je fitter en actiever door het leven gaat én dat je huid er beter uit gaat zien. Merk je dat je toch een gevoelige uit hebt? Dan kan dat wellicht komen door reactie op allergenen en parfum. Tijd om dit ook op te lossen door je kleding te wassen met Klok vloeibare wasmiddelen šŸ™‚

Met zorg omgaan met je gevoelige huid

Ben je er zeker van dat je een gevoelige huid hebt? Wees er dan voorzichtig mee en stap zo snel mogelijk over op neutrale wasmiddelen die geen geur- en kleurstoffen of andere allergenen bevatten. Deze staan erom bekend dat ze je huid kunnen irriteren wat kan leiden tot een allergie.

Met de was- en schoonmaakproducten van Klok reduceer je de kans hierop aanzienlijk, omdat alle producten van Klok gecertificeerd zijn met het Asthma Allergy Nordic label. Dit keurmerk is speciaal in het leven geroepen voor mensen met astma of een allergie of andere gevoeligheid, zodat ze minder kans hebben op een allergische reactie.

Waar kan ik Klok wasmiddelen kopen?

Simpel. In nagenoeg alle bekende supermarkten vind je de producten van Klok bij de was-gangpad. Klok natuurlijke wasmiddellen zijn te o.a. verkrijgbaar bij Jumbo, Albert Heijn, Coop, Dirk, Spar en EKOPLAZA.

Liever online bestellen? Dat kan via onze eigen webshop klok-eco.nl, waar je ons gehele assortiment kunt vinden voor was, keuken en sanitair. Bestellingen in Nederland worden gratis verzonden vanaf €30,- , voor onze klanten in België geldt gratis verzending vanaf €35,-. Kennis maken met Klok kan met de handige klokbox. Tegen een scherpe prijs koop je een sample van al onze producten zodat je kunt ervaren hoe Klok voor jouw huishouden werkt.

Maak kans op 1 jaar lang gratis wassen met Klok

Hoe was jij je kleding op vakantie? Deel je leukste vakantie was foto in combinatie met een Klok product op onze facebook pagina en volg Klok, dan maak jij kans op 1 jaar lang gratis wassen met Klok. Let op de voorwaarden en spelregels van deze actie – bezoek onze website voor de meest actuele voorwaarden.

https://www.klok-eco.nl/