Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

Microsoft office programma’s die goed zijn voor je carrière

Microsoftoffice is een van de meest gebruikte programma pakketten ter wereld. Dit is niet vreemd want het office pakket wordt vrijwel in iedere sector toegepast. Vooral Word is een programma dat in elk bedrijf wordt gebruikt. Het programma wordt veel gebruikt voor het typen van teksten maar ook voor het opmaken van verslagen. Hierdoor is het dus heel belangrijk dat je binnen een adviserende sector genoeg kennis hebt van het programma en weet welke functies je moet gebruiken. Excel daarentegen wordt vooral gebruikt voor het opmaken van tabellen en het berekenen van (complexe) formules.

Microsoft Word trainen

Trainingen volgen in Microsoft Word is voor veel mensen een overbodig iets. De meeste jonge mensen zijn namelijk met het programma opgegroeid en zijn daardoor goed in staat te werken binnen het programma. Zo hebben zij vaker een of meerdere certificaten behaald voor het werken met Word of het totale office pakket. Dit is in de meeste gevallen via school, maar in sommige gevallen kan dit ook uit zichzelf komen. Kortom extra trainingen voor Word zijn vooral interessant bij een oudere doelgroep.

Microsoft Excel trainingen

In tegenstelling tot Microsoft Word, kan een Excel training wel interessant zijn voor meerdere doelgroepen. Excel is namelijk een programma wat niet gemakkelijk te gebruiken en vrij weinig wordt gebruikt binnen opleidingen. Hierdoor is er een groot aantal werknemers die hier niet goed mee om kunnen gaan. Dit geeft dus veel kansen in trainingen die gericht zijn op het verbeteren van je Excel vaardigheden. Excel training volgen is daardoor iets wat je veel voordelen kan opleveren in je verdere loopbaan en daardoor geen overbodig iets.

https://compu-academy.nl/excel-training/