Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

Maak het registreren van uren makkelijk met Keeping“

Om betere facturen te kunnen maken heb je vaak urenregistratiedata nodig, nu kan je met Keeping direct vanuit je vertrouwde omgeving een factuur aanmaken in e-Boekhouden.nl. Om te koppelen met een facturatieprogramma heb je minimaal Keeping plus nodig. Daarnaast is een apart e-Boekhouden.nl-abonnement vereist. Het benodigde e-Boekhouden.nl-abonnement is niet inbegrepen. De urenregistratie e boekhouden is dé moderne manier van boekhouden.

 

Boekhouden vanaf je laptop

E-Boekhouden.nl profileert zich als een gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma dat je begrijpt. Het programma beschikt over vele functies zoals: factureren, offertes, relatiebeheer, voorraadbeheer en nog veel meer. Koppel Keeping nu met e-boekhouden.nl voor een fijne urenregistratie voor het factureren van alle gewerkte uren.

 

Hoe je het moet doen

E-Boekhouden.nl en Keeping koppelen betekent dat je het factureren van uren erg nauwkeurig kunt doen. Dankzij de koppeling kan je met een paar klikken alle gewerkte uren tot op de minuut nauwkeurig doorsturen naar e-Boekhouden.nl. De rest werkt zoals je dat in e-Boekhouden.nl gewend bent

Bekijk hoe je met een paar klikken via je rapporten een factuur maakt. Gebruik de selectieopties om je factuur in te richten en te verdelen naar wens. Klik vervolgens op “Verdergaan” om de factuur in e-Boekhouden.nl te bekijken en te versturen.

 

Het voltooien van facturatie

Bestaande facturen kan je net zo gemakkelijk associëren met uren in Keeping voor een volledig plaatje van je facturatie. Het werkt bijna hetzelfde als het aanmaken van een nieuwe factuur vanuit Keeping, handig toch? Bekijk hoe je bestaande facturen kan associëren met uren.

 

Overzicht in rapporten

Om het helemaal af te maken zie je uiteraard de opbrengst van je gefactureerde uren terug in de rapportages direct in Keeping. Dat is handig om op de hoogte te blijven zonder continu te switchen tussen applicaties. Ook kun je inzichten krijgen in de verhouding tussen bijvoorbeeld gefactureerde en niet-gefactureerde uren.

 

Directe en indirecte uren

Nog ietsje beter en gemakkelijker factureren? Maak dan gebruik van directe en indirecte uren. Vooral handig als je snel wilt kunnen zien wat je kunt factureren en wat niet. Directe en indirecte uren kun je uiteraard instellen zoals je dat zelf wilt: instellen van directe en indirecte uren.

 

 

https://keeping.nl/blog/28-01-2020-werknemers-uitbetalen-met-employes