Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

Lekker karten in Breda? Lees dan verder!

Heb jij ook altijd weer eens willen racen op de kartbaan? We hebben een gloednieuwe baan in Breda bij Lot66 en deze moet jij natuurlijk echt uitproberen! Het circuit bestaat uit snelle stukken en technisch bochtenwerk. Elke heat is dus echt een uitdaging voor echt kart fans, maar ook voor mensen die niet vaak karten. Lees verder als jij ook wilt karten in Breda. 

Met wie kan je het beste karten? 

Karten is heel leuk om te doen met je vrienden, collega’s of op een vrijgezellenfeest bijvoorbeeld. Ook bowlen in Breda bij Lot66 is leuk om te doen. Bij Lot66 kun je naar hartelust karten in Breda. Voordat je begint krijg je instructies van het personeel over het rijden op de baan en over hoe de kart werkt. Aangezien al de kartwagentjes helemaal elektrisch zijn, kun je direct vol gas de baan op rijden. Dit maakt karting in Breda vanaf de eerste minuut al heel spannend en leuk! De vele bochten in het circuit zorgen er bovendien voor dat je constant manoeuvres uit moet halen om die felbegeerde eerste plaats te bemachtigen. Zien we jou binnenkort op onze kartbaan?

Een leuke kartbaan!

De electrokarts zijn op het gebied van snelheid instelbaar en hebben veel extra functiemogelijkheden met schakelen en een boost knop. Deze karts zijn niet alleen heel erg snel, maar ook nog eens milieuvriendelijk en ontzettend veilig in vergelijking met normale karts. Ben jij benieuwd naar hoe dit allemaal in zn werk gaat? Kom dan binnenkort zeker eens een keer langs bij Lot66 om de karts uit te proberen en laat ons ook zeker weten wat je ervan vond. De kartbaan is geschikt voor alle leeftijden!