Floxxium.nl
Image default
Woningen

Kunststof ramen en deuren brussel

 

Kunststof ramen voor kantoren, ziekenhuizen en scholen
Kunststof ramen worden het belangrijkste interieurartikel, niet alleen in woongebouwen, maar ook in andere soorten gebouwen: ziekenhuizen, kantoren, hotels, onderwijsinstellingen. De keuze voor een specifieke optie hangt rechtstreeks af van het doel van het gebouw, aangezien tijdens de constructie voor elk ervan speciale veiligheidseisen worden gesteld. Hiermee moet rekening worden gehouden bij het bepalen van het type profiel. Dat is de reden waarom kunststof ramen voor een school helemaal niet lijken op vergelijkbare constructies voor een appartement en moeten voldoen aan de eisen van normen.

Bestel ramen voor kantoor kantoor

Kunststof ramen naar kantoor
Het belangrijkste doel van het profiel is om een ​​sfeer te creëren die bevorderlijk is voor het werk. Het profiel is direct gerelateerd aan het microklimaat van de kamer, temperatuur en vochtigheid. Dat is de reden waarom u, als de keuze verkeerd wordt gemaakt, hoogwaardig productief werk van werknemers kunt vergeten.

 

Kenmerken van de keuze van kantoorramen
Reparatie van kantoorramen Velen besluiten om ramen voor een kantoor te bestellen en beschouwen PVC-ontwerpen, stijlvol en modern, met een aantal positieve eigenschappen:

Functionaliteit. Moderne profielen suggereren de mogelijkheid om de vleugel op verschillende manieren te openen, allerlei ventilatie-opties (van microsleuf tot automatisch met een ingebouwde klep).
Gemak van onderhoud. Kunststofconstructies hebben geen speciaal onderhoud nodig, het is voldoende om ze af te vegen als ze vuil worden en de fittingen en mechanismen 1-2 keer per seizoen te smeren.
Geluidsisolatie. Het wordt bereikt door de dichtheid van het profiel; voor extra effect zijn twee- of driekamerramen met dubbele beglazing geïnstalleerd.
Mogelijkheid om kantoorramen te repareren. Moderne opties maken het, indien nodig, mogelijk om de opgetreden storing te elimineren zonder de glazen eenheid volledig te vervangen.
Een schat aan keuze. Mooie ramen voor een kantoorruimte hoeven niet wit te zijn; indien nodig kunt u een interessante optie kiezen die harmonieus in het ontwerpconcept past.
Bij het maken van een keuze dient men rekening te houden met het klimaat, de specifieke kenmerken van het geïnstalleerde verwarmingssysteem, de vloer. Vaak hebben raamopeningen in kantoorpanden een aanzienlijke afmeting, maar dit betekent niet dat het raam met dubbele beglazing ook enorm moet zijn. Het is erg belangrijk om het gewicht van de constructie correct te bepalen, wat de bevestiger niet aanzienlijk mag belasten.

Er zijn verschillende manieren om het totale gewicht te verminderen:

Installatie van een raam met dubbele beglazing met één kamer.
Profielselecties met meerdere deuren, zowel openend als jaloezie.
De dikte van het frame is een andere belangrijke parameter om te overwegen. Het slanke profiel bespaart ruimte en geld, maar is niet duurzaam. De dikkere versterkingsoptie is duurzamer, wat optimaal is voor grote openingen.

Het kiezen van de juiste venstergrootte voor uw kantoor is erg belangrijk. Kleine opties zullen leiden tot een gebrek aan natuurlijk licht, maar dimensionale structuren zullen ook veel ongemakken veroorzaken – werknemers zullen zich niet op hun gemak voelen als ze “in zicht” zijn. De optimale beglazingsbreedte mag niet meer zijn dan 55% van de kamerbreedte.

 

Raamvereisten voor kantoorruimte
Ramen voor kantoorpanden Wanneer het kantoor zich op de bovenste verdieping van een hoogbouw bevindt, is het zinvol om bij de keuze voor dubbel glas rekening te houden met de windbelasting. Voor de eerste verdieping is de installatie van roosters relevant, die zijn ontworpen om te beschermen tegen illegale binnenkomst. In dit geval moet echter worden gecontroleerd of de brandveiligheidsnormen volledig worden nageleefd.

Om werknemers tegen ongevallen te beschermen, moet u bij het kiezen van PVC-ramen voor op kantoor letten op het materiaal waaruit ze zijn gemaakt. Het is wenselijk dat de binnenkant van de glaseenheid is gemaakt van triplex.

Office-vensters moeten voldoen aan een aantal wettelijke vereisten, waaronder de volgende:

Verlichting. De ruimte waarin mensen constant zijn tijdens hun werkuren, moet natuurlijk licht hebben. Dit wordt bepaald door de voorschriften, waarvan overtreding onaanvaardbaar is. De beglaasde oppervlakte volgens dezelfde norm moet minstens 1/10 van de totale oppervlakte van de kamer bedragen. Daarom moet u bij het vervangen van vensters op kantoor contact opnemen met de specialisten die alle nodige berekeningen zullen maken.
Ventilatie. Frisse lucht moet naar de werkruimte worden toegevoerd, dit is nodig voor productieve activiteiten en het behoud van de gezondheid. Om een ​​optimale balans van zuurstof en koolstofdioxide te behouden, worden moderne profielen met toevoerventilatiekleppen of de mogelijkheid van microsleufventilatie geselecteerd. kantoorgebouwen liggen aan een drukke snelweg, het is aan te bevelen om een ​​keuze te maken ten gunste van een dubbele beglazing.
Hitte bescherming. Het doel van het raam is om warmte in de kamer vast te houden, daarom moet de weerstandscoëfficiënt tegen warmteoverdracht gelijk zijn aan 0,5 W / m² × ° C of hoger. Het is belangrijk om dit te onthouden bij het kiezen van een raam voor kantoren in Moskou en de regio. Aanzienlijke energiebesparingen kunnen worden bereikt met een indicator van 0,7 W / m² × ° C.
Vuurbestendig. Fabrikanten houden bij de productie rekening met deze eis. Als extra bescherming tegen brand relevant is voor het pand, worden speciale ramen met dubbele beglazing gekocht die de verspreiding van het vuur 30-90 minuten kunnen vertragen.
Met al deze parameters moet rekening worden gehouden bij het kiezen van een modern kantoorraam.

 

Voltooiing van raamconstructies
Ramen voor kantoren in Moskou Om het PVC-profiel zo functioneel en gemakkelijk mogelijk te maken, moeten van tevoren aanvullende elementen worden bedacht. Het tinten van kantoorramen is populair, dat tot doel heeft een kamer te beschermen tegen overmatig zonlicht en ook helpt bij het beschermen van de privacy.

Kenmerken van de procedure:

Het kan zowel in productie als binnenshuis worden geproduceerd na de installatie van de constructie.
Op het glas wordt een speciale coating aangebracht om de zonnestralen te neutraliseren.
Er zijn verschillende opties voor toning: plakken met speciale films, coaten, schilderen. Als het venster echter al is geïnstalleerd, kan alleen de eerste methode worden gebruikt.
Het installeren van jaloezieën op ramen in een kantoor helpt om de lichtstroom te reguleren en het interieur te beschermen tegen de zonnestralen. Bovendien maakt een goed gekozen element de creatie van een harmonieus en interessant ontwerp compleet.

Voor kantoorpanden zijn de volgende variaties in de ligging van lamellen (planken) relevant:

Horizontaal. Helpt de lichtstroom onder controle te houden, maar vereist speciale zorg.
Verticaal. Makkelijk in gebruik, en daarom de meest voorkomende.
Ingebouwde jaloezieën. De horizontale stroken bevinden zich in de binnenkamer van de isolatieglaseenheid. Ze kunnen worden bediend door apparaten aan de buitenkant.
Afhankelijk van het type materiaal kunnen jaloezieën voor de kantoorruimte van plastic, hout, vod, metaal zijn. Diverse kleuren en dessins zijn mogelijk, afhankelijk van de wensen van de klant.

Een ander extra element zijn gordijnen. Als de kantoorramen getint zijn, is het doel van de gordijnen uitsluitend beperkt tot het vervullen van een decoratieve functie. Ze vervangen vaak jaloezieën.

De belangrijkste vereisten voor fittingen zijn kwaliteit, sterkte en betrouwbaarheid, daarom moet u zich concentreren op de producten van gerenommeerde fabrikanten. Het is belangrijk om te onthouden dat de ramen worden geopend en gesloten door werknemers die waarschijnlijk niet zo gevoelig zijn voor werkterreinen als voor ramen thuis.

 

Panoramische ramen voor op kantoor
Venstergrootte voor het kantoor Grote kantoorramen met een minimum aan dragende constructies zijn nu op hun hoogtepunt. Panoramische modellen zijn kamerhoge ramen, ze laten natuurlijk licht de kamer binnen, zien er erg mooi, elegant en modern uit en benadrukken de status van het bedrijf.

Kamerhoge ramen in het kantoor zien er mooi en luxueus uit, maar het is belangrijk om te begrijpen dat ze niet voor iedere ruimte geschikt zijn. Daarom is het belangrijk om deskundig advies in te winnen voordat u een aankoopbeslissing neemt.

Kunststof ramen voor ziekenhuizen
Voor medische instellingen krijgt de vervanging van verouderde ramen in houten kozijnen door modernere en functionele modellen bijzondere relevantie.

 

Kenmerken van vensterselectie
Ramen voor medische instellingen Bij het kiezen van ramen voor medische instellingen moet eraan worden herinnerd dat patiënten schone lucht nodig hebben om te herstellen, maar dat vuil, stof en pluisjes niet vanaf de straat op de afdelingen terecht mogen komen. Daarom moet u zich concentreren op kwaliteitsprofielen.

 

Vereisten voor ramen voor medische voorzieningen
Ziekenhuisramen Poliklinieken, ziekenhuizen en andere zorginstellingen moeten voorzien zijn van hoogwaardige profielen.

Kunststof ramen en deuren brussel

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0125-offerte-site.html