Koop uw fusten met heerlijk premium bier van eigen bodem

Koop uw fusten met heerlijk premium bier van eigen bodem

Gaat u een feest of evenement organiseren of wilt u de gasten in uw restaurant verrassen met een heerlijk nieuw biertje? Alles is mogelijk bij deze specialist. Horecabier levert fusten onder andere aan restaurants, particulieren, verenigingen, campings, cruiseschepen, slijterijen en groothandels. U kunt zoveel fusten bestellen als u wilt en het mooie is dat u niet aan een minimum hoeveelheid vast zit. De fusten zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit fusten van 20, 30 en 50 liter. De prijzen van de fusten worden laag gehouden, zodat u niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Horecabier zorgt voor eerlijke en transparante prijzen.

Heerlijke frisse smaak met een bittertje voor iedere liefhebber

Bij Horecabier brouwen ze het bier in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij. Het premium bier van deze specialist doorstaat glansrijk iedere smaaktest. Het wordt gebrouwen met het zuiverste water uit de bron, met passie en met natuurlijke ingrediënten. Dit in combinatie met de ambachtelijke vakkennis, zorgt ervoor dat u fusten koopt met heerlijk bier dat een herkenbare frisse smaak en natuurlijk het bittertje heeft. Voordat u uw fusten aanschaft, kunt u een gratis proefpakket aanvragen bij Horecabier. Op deze manier ervaart u zelf de smaak van kwaliteitsbier. U kunt kiezen uit verschillende soorten bier, zo heeft u ook de mogelijkheid om speciaal bier te bestellen.

Altijd genoeg bier met een grote biertank

Gaat u een evenement organiseren en heeft u grote hoeveelheden nodig, maar heeft u geen zin om elke keer een fust te moeten vervangen? Met een grote biertank heeft u altijd voldoende bier en kunt u op volle toeren blijven draaien. Het voordeel van een grote biertank is dat u of uw medewerkers geen zware fusten meer hoeven te tillen en dat er minder bier verloren gaat. Ook bent u minder afhankelijk van de brouwer. De medewerkers van Horecabier kunnen u alles over de mogelijkheden vertellen.

https://horecabier.nl/