Floxxium.nl
Image default
Dienstverlening

Kies voor de juiste aanpak bij chronische pijnklachten

Chronische pijnklachten kunnen uw leven beheersen. Als u opstaat met pijn en naar bed gaat met pijn dan kan er een moment komen dat u dit niet meer volhoudt. Chronische pijnklachten kunnen ontstaan door verschillende oorzaken. Als gevolg van een ongeval of ziekte bijvoorbeeld. Maar ook door een verkeerde houding bij zitten, staan of lopen kunt u pijn ontwikkelen die niet meer weggaat. Vooral de rug, schouders en nek zijn hiervoor gevoelig. Als u dit soort pijn ervaart is het belangrijk om dit met uw arts te bespreken en tijdig een behandeling te starten. Zo is de kans op herstel het grootst.

Als pijn of vermoeidheid uw leven beheersen

Wanneer u kampt met blijvende vermoeidheid of chronische pijn dan is het goed om te weten dat hier iets aan te doen is. De oorzaak van uw klachten moet eerst duidelijk zijn, vervolgens kan er gericht worden behandeld. Wanneer u vanwege blijvende vermoeidheid niet meer kunt werken kan uw bedrijfsarts u doorverwijzen voor behandeling. Afhankelijk van de aard van uw klachten wordt er bekeken welke behandeling daar het beste bij past. De gespecialiseerde kliniek Revalis heeft hier ruime ervaring mee. U kunt terecht in de vestiging in Breda of in Den Bosch. Uw woonplaats maakt niet uit, de kliniek behandelt patiënten uit heel Nederland.

Laat u doorverwijzen als u blijvende klachten heeft

Wanneer u kampt met chronische pijnklachten of blijvende vermoeidheid wilt u daar natuurlijk van af. Als dat niet kan dan kunnen de specialisten u handvaten geven om beter met de situatie om te gaan. U kunt dan wellicht toch weer deelnemen aan het maatschappelijk verkeer of weer aan het werk gaan. Soms is het nodig om ander werk te gaan doen of met uw werkgever te overleggen over aanpassingen. Ook hierover kan uw behandelaar bij Revalis u advies geven. Deze aanbevelingen kunt u dan aan uw werkgever voorleggen, eventueel na overleg met de bedrijfsarts.