Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

Industrieën waarbinnen hogedruk membraanpompen niet weg te denken zijn

Hogedruk membraanpompen zijn essentiële apparaten binnen verschillende industrieën. Ze kunnen namelijk op veel verschillende manieren worden toegepast. Zo is een membraanpomp op hogedruk ideaal voor farmaceutische en cosmetische processen, maar ook voor industriële en chemische processen. Het stevige ontwerp en de hoge weerstand waardoor hogedruk membraanpompen worden gekenmerkt, maakt ze bestand tegen zelfs agressieve stoffen. Over uw veiligheid hoeft u zich bij het gebruik ervan dan ook geen zorgen te maken. De pompen zijn geschikt voor zowel kleinere toepassingen als grote producties.

Dé distributeur van hogedruk membraanpompen

Ingenieursbedrijf PromoTec is officieel distributeur en voert verschillende soorten hogedruk membraanpompen. Dit betekent dat elke klant, ongeacht de toepassing waarvoor hij of zij een dergelijke verdringerpomp nodig heeft, bij dit bureau aan het juiste adres is. Het selecteren van het voor u beste exemplaar uit het grote aanbod aan hogedruk membraanpompen is een uitdagende klus. Niet alleen adviseren de specialisten u gedurende het selectieproces, ook wat betreft onderhoud en procescontinuïteit staan de professionals voor u klaar.

Een veilig en duurzaam product met een hoog rendement

Kiest u een pomp uit het assortiment van dit bedrijf, dat al vijftig jaar ervaring binnen de branche heeft, dan kunt u ervan uitgaan een product aan te schaffen dat veilig is, een lange levensduur heeft en een hoog rendement oplevert. De investering verdient u binnen afzienbare tijd terug. Hogedruk membraanpompen vereisen overigens geen smering of koeling. Dit betekent dat ze dus kunnen drooglopen en ook droog kunnen zelfaanzuigen zonder daarbij schade op te lopen.

De bediening van industriegebieden in heel Nederland en België

PromoTec heeft zich gespecialiseerd in industriële pompen en dempers. Het in Hilversum gevestigde bedrijf bedient een groot aantal klanten in industriegebieden in Nederland en België. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan de Europoort en de Delfzijl, maar ook Geleen en Antwerpen. Het gespecialiseerde ingenieursbureau heeft jarenlange ervaring met de toepassing van de pompen in uiteenlopende processen en branches en kan u van gedegen adviezen voorzien.

https://promotec.nl/