Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Horoscoop voor het sterrenbeeld Leeuw volgens de astrologische invloeden komende maanden

Maandhoroscoop Leeuw Leeuw September Algemeen De vorige maand eindigde je actief en kon je op veel gebieden resultaten behalen. Daarom zal je aan het begin van de maand de neiging hebben even wat meer te ontspannen. Er is aan het begin van de maand intense planetaire activiteit en die kan je zeker gebruiken om ontwikkelingen af te dwingen. De Leeuw zal samen met de planeten in staat zijn om hand in hand het leven op te zoeken. Zakelijk is het een prima periode, waarbij je goed samenwerkt en mensen opzoekt waar je prima mee samen kunt werken. Ook andere relaties kunnen goed verlopen. Het maakt niet uit wat voor soort relatie jij met iemand hebt, de fantastische energie zal zorgen dat je veel gedaan krijgt en mensen je waarderen om wie je bent. De 2de zal de Volle Maan veel energie geven, waardoor je spiritueel sterk bent. Je kunt voorspellende dromen ervaren en er kunnen hogere energieën aan je geopenbaard worden. Gebruik deze, omdat ze je de juiste ingevingen geven. Een andere krachtige energie komt vanuit de Zon in de Maagd, die een vierkant vormt met Uranus in de Stier. Er is flink wat aarde-element, die je kunt gebruiken om problemen op te lossen door logisch na te denken en je gezonde verstand te gebruiken. Pas op dat je niet te bureaucratisch bezig bent, omdat dit zorgt dat je star kunt worden. Je kunt dan details minder goed bekijken en fouten maken.

 

Maandhoroscoop Leeuw Leeuw November Algemeen Mercurius brengt de 1ste dagen nostalgische energie. Je richt je op het verleden en kunt over veel dingen nadenken. Doordat er veel emotie is, kunnen sommigen herinneringen positiever zien dan ze eigenlijk waren. Je hebt de neiging te overdrijven, maar dat is goed, omdat je niet altijd op een zware wijze moet terugkijken. Toch moet je oppassen, omdat je anderen kunt kwetsen. Wanneer jij ergens positief naar kijkt, ervaart een ander verdriet. Let op bij wie je bepaalde uitspraken doet en vooral hoe je ze verwoordt. Leeuwen die negatief terugkijken, kunnen dingen herinneren, waaruit ze zelfs depressies ervaren. In dat geval doe je er verstandig aan er met familie over te spreken en dingen te delen. De eerste week van de maand is prima voor korte termijnplannen voor het verbeteren van je woonsituatie. Er kan verandering zijn met betrekking tot familie of gezin. Vanaf de 8ste zal Venus jou geestelijk stimuleren. Je geniet van nieuwe ondernemingen en vooral als je sociaal en intellectueel ontwikkelt. Je wilt jezelf uitdagen om het een en ander te bereiken, maar kunt lui zijn, waardoor je soms het gevoel hebt dat alles je zomaar aan komt waaien. Mensen die zich dit kunnen veroorloven, omdat ze werk hebben dat niet al teveel inspanning nodig heeft, zullen deze periode goed functioneren. Mensen die geen werk hebben, kunnen teveel denken dat alles wel goed komt, ook al doen ze er niets aan. Mensen die zwaar of verantwoordelijk werk hebben, kunnen werk verwaarlozen. In deze laatste twee gevallen doe je er goed aan jezelf te controleren en iets te vinden om je werk op een goede manier te doen. Ben je werkeloos dan doe je er verstandig aan actief op zoek te gaan. Overigens zullen mensen, die in hun werk met anderen communiceren of anderen iets aanleren, goede resultaten boeken. Dit komt vooral, omdat ze sociaal en charmant overkomen. In een relatie kun je deze periode bezorgd zijn of je het wel allemaal goed doet. Ben je single, dan kun je je bezorgd maken of je ooit de juiste persoon weet te vinden. Het midden van de maand kan de Maan positieve energie geven met betrekking tot je thuissituatie, gezin en familie.

 

Maandhoroscoop Leeuw Leeuw Februari Algemeen Voor het sterrenbeeld Leeuw is deze maand doordrenkt van kansen om te ontwikkelen. Je bent trots en erg bescheiden, waardoor mensen je waarderen. Je bent alert en kunt de kansen benutten. Vooral de eerste en tweede week zijn voor de Leeuw gunstig en zijn er veel mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen en door middel van samenwerking tot nieuwe ontwikkelingen te komen. Ook zijn er kansen om er financieel beter voor te staan. Mensen die een nieuwe baan of promotie willen, zullen iets geheel nieuws kunnen gaan doen. Als gevolg van energieën in de Waterman zijn er namelijk veranderingen mogelijk en ben je creatief en innovatief om richting aan je leven te geven. Mensen met een eigen bedrijf maken veel kans om opdrachten binnen te halen. Mensen die een eigen bedrijf willen, kunnen hier gerust mee starten. Voor de Leeuw is het een maand om voor rechtvaardigheid en eerlijkheid te strijden. Je moet opletten dat je dit niet te overdreven gaat doen, omdat jij jezelf anders wel eens in de vinger kunt snijden. Je bent soms te intens en zal op doldrieste wijze het recht verdedigen. Let hier op, omdat je anders schuldig bent aan dingen die je van anderen niet accepteert. In relaties met vrienden kan je zelfs mensen kwijtraken als je hier teveel mee bezig bent. Qua liefdesrelaties kun je conflicten veroorzaken als jij je partner teveel jouw wil oplegt. Tot de 21ste ben je echter zeer goed in staat mensen, die problemen hebben, te ondersteunen. Ook kan je als neutraal raadgever mensen helpen die ruzie met elkaar hebben. Je bent prima in staat vertrouwen te winnen en kan met wijze raad en kennis nuttig voor mensen zijn. Het wordt een maand waarin je goed kunt onderhandelen, communiceren en vriendschap biedt. Pas op dat je soms te assertief bent, wat mensen dan tegen jou in het harnas kan jagen. Bedenk dat het teveel overtuigen van anderen, juist averechts werkt. Je kunt mensen afschrikken en uiteindelijk met lege handen staan. Het zal belangrijk zijn dat je t/m de 21ste tracht niet teveel macht te willen, omdat je de mooie energie dan teniet kunt doen. Ben je bescheiden en sympathiek, dan zal je er veel meer mee bereiken. Vanaf deze dag zal je sociaal en in de liefde meer mooie momenten meemaken en doe je er goed aan je minder met de zakelijke kant in je leven bezig te houden. In je werk of met zakelijke deals kan je problemen ervaren door rivalen en concurrenten. Daardoor zijn er grote problemen mogelijk. Ook dien je nu geen grote contracten af te sluiten en beslissingen te nemen. Ook met familie zijn problemen mogelijk. Er is een instabiele energie, waardoor je mentaal in de problemen kunt komen. Tracht extra relaxt te blijven en zorg voor goede contacten met vrienden en liefdesrelatie. Zij zullen beschermende energie bieden. Lees ook sterrenbeeld augustus

of daghoroscoop leeuw