Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Hondenvoer met insecten heeft veel voordelen

Sommige mensen kunnen alles eten en sommige mensen hebben van de kleinste dingen al een gevoelige maag. Zo kunnen ze last krijgen van zuivel, of van gluten. Hetzelfde geld voor dieren en dan met name honden. Honden kunnen van het kleinste beetje al van slag raken. Dit kan ook komen door het hondenvoer. Er zijn namelijk veel verschillende soorten met veel verschillende ingrediënten. Het ene voer is namelijk het andere niet. Een soort voer die wij aanraden is voer met insecteneiwit. Dit hondenvoer wordt gemaakt van larven en zwarte soldaatvliegen. Deze insecten bevatten alle essentiële aminozuren die je hond in zijn voeding nodig heeft. Wil je meer weten over dit hondenvoer? En waarom het goed is? Lees deze blog dan snel door, wij vertellen hier namelijk meer over.

Dit zijn de ingrediënten 

Het grootste voordeel van insecteneiwit in voeding is toch wel dat de maag het makkelijk kan verdragen. Honden die een gevoelige maag hebben kunnen dit voer prima verdragen, hierdoor heeft jouw hond een stuk minder last van de maag en wordt hij of zij weer een stuk blijer! Dit komt omdat het voer bijzonder licht verteerbaar is en heeft vrijwel geen allergiepotentieel. Je kan dus zeker zeggen dat dit hondenvoer is van geweldige kwaliteit. Maar dat niet alleen, het is ook nog eens duurzaam. Een groot deel van de grondstoffen komen namelijk van regionale leveranciers. Dit komt omdat insecten niet veel belasten aan het milieu. Hierdoor is de proteïne van insecten in ideaal alternatief voor vlees! Dit is dan ook ideaal, want veel viervoeters worden in een gezin gezien als voorwaardig lid. Je hond moet dus net zo goed eten als jij zelf. Daarom is het voer met insecten zo geweldig. Het is goed voor de maag, milieu en is van geweldige kwaliteit. 

 

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over voer moet insecten? Of over het voer? Dan kan de website van Zooexperte een zeer handig hulpmiddel zijn. Hier staat namelijk meer informatie op! Heb je nog een vraag over de producten van Zooexperte? Neem dan gerust contact op met een van de experts. Ze helpen je namelijk graag verder!

https://nl.zooexperte.com/