Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

Hoe zorg je voor een makkelijke verhuizing?

Hoe fijn zou het zijn als je verhuizing echt zo makkelijk gaat als het klinkt? Een goede voorbereiding is het halve werk. Haal alvast de potten verf in huis en begin alvast met het verven van je muren, regel alvast dat verhuisbedrijf almere dat je graag wilde inhuren voor de hulp tijdens de verhuizing. We vertellen je alvast wat je kunt doen om te zorgen dat je verhuizing makkelijk gaat verlopen.

Slim inpakken met verhuisdozen

Heb jij al gedacht aan het inkopen van genoeg verhuisdozen? Schat ongeveer in hoeveel spullen per kamer in dozen gestopt moeten worden. Het is een slimme zet als je per kamer de dozen gaat inpakken om te zorgen dat alle spullen bij elkaar blijven, en niet door elkaar komen te staan. Dit zorgt ervoor dat spullen niet zoek raken, en dat je gemakkelijker kan uitpakken wanneer je in je nieuwe woning intrekt. Daarnaast geven we nog als tip mee om je waardevolle en breekbare spullen extra in te pakken met bijvoorbeeld bubbeltjesplastic en wc papier. Het zou natuurlijk zonde zijn als er spullen kapot gaan tijdens de verhuizing.

Meten is weten tijdens verhuizen

De maten van je meubels weten is ook wel handig voordat je gaat verhuizen. Het moet namelijk wel allemaal door de voordeur heen passen tijdens de verhuizing. Past het niet door de voordeur? Misschien heb je nog een tweede deur vanuit de tuin, of kun je de meubel uit elkaar halen en kun je de meubel in delen naar binnen tillen. Het is namelijk niet zo prettig als je erachter komt dat er iets niet door de deur past tijdens de verhuizing. Mocht je er nou achter komen dat er echt bepaalde meubels niet door de deur of in de woning passen? Dan kun je nog op tijd gaan kijken naar vergelijkbare of nieuwe meubels, en kun je de oude nog te koop zetten mocht de meubel daar nog goed genoeg voor zijn. Als je al deze tips mee neemt dan ben je al een heel groot stuk beter voorbereid op je verhuizing.