Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

Hoe vind je een vergaderruimte of flexwerkplek?

Wil je een vergaderruimte huren of ben je op zoek naar een kantoor? Dan is het verstandig om te kijken naar flexkantoren. Daar vind je namelijk vergaderruimtes, kantoren en flexwerkplekken. Zoek jij een plek waar je overdag kan werken? Of wil je juist in de avond of weekend vergaderen? Bij flexkantoren kan het allemaal!

Creative Valley

Ben je op zoek naar een vergaderruimte om te vergaderen Utrecht centraal station? Creative valley is een werkplek voor iedereen! Het kantoor is verdeeld in verschillende vergaderruimtes, kantoren en een flexwerkplek. Je kan er vergaderen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00-21:00 uur. In het weekend is het kantoor gesloten.

Wat kun je verwachten van een vergaderruimte?

– Een vergaderruimte moet centraal gelegen zijn in de stad

– Er moet gratis parkeergelegenheid zijn

– Het kantoor moet een goede wifi-verbinding hebben

– Er moet een beamer en flipover aanwezig zijn in de vergaderruimte

– De vergaderruimte moet tegen een scherpe prijs verhuurd worden

In de meeste flexkantoren zijn er veel faciliteiten aanwezig waar je onbepertk gebruik van kan maken wanneer dit in je abbonnement zit. Kijk verder op de website van creative valley voor alle vergaderruimtes.

Welke faciliteiten bied Creative valley?

Creative valley bied vergaderruimtes, kantoren en een flexwerkplek. Er is gratis wifi aanwezig in het kantoor. Daarnaast zijn er diverse vergaderruimtes die je kan huren. Wil je vergaderen met twee personen? Dan is er een vergaderruimte beschikbaar voor twee personen. Daarnaast kun je elke dag een verse lunch afhalen in de brasserie in het gebouw of je kunt er in de avond eten. Kortom, bij Creative valley ben je verzekerd van een plek waar je kan werken en vergaderen en de heledag productief aan de slag kan. Koffie, thee en water worden de heledag geserveerd. Daarnaast zijn er nog meer faciliteiten aanwezig. Neem een kijkje op de website en ontdek het werk paradijs!