Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Hoe rook jij je e-sigaretten?

Een vraag die je waarschijnlijk wel vaker hebt gehoord als roker is de vraag of je over je longen rookt of dat je de rook direct weer uitblaast. Deze vraag wordt ook gesteld in groepen waar niet-rokers in zitten. Deze vraag is dan ook al te beantwoorden als je een e-sigaret in je handen hebt. 

 

Waarom wij het hier over hebben? Nou, er zijn namelijk drie verschillende soorten e-sigaretten te koop. Direct to lung, mouth to lung en een combinatie van beide. Wil je weten wat de verschillen zijn en welke je het beste kunt nemen? Lees dan snel verder. Wij vertellen hier namelijk meer over in deze blog! 

 

Direct over de longen roken

Over de longen roken wordt ook wel direct to lung genoemd. De e-sigaretten waar je direct to lung mee kan roken worden vaak afgekort naar DL. Als je een roker bent dan heb je vast ook weleens in een shishaclub gezeten en dan weet je als geen ander hoe het is om veel damp te produceren. Dit effect produceer je ook met direct to lung e-sigaretten. 

 

Direct to lung e-sigaretten kennen een simpele werking. De hoge mate van damp ontstaat doordat het omgezette vloeistof direct naar de longen toegaat. Dit komt doordat de longen groter van stuk zijn. Hierdoor is er meer ruimte om de damp op te slaan. Het nadeel is wel dat de e-liquids sneller opraken dan bij andere e-smokers. 

 

Maak zelf de beslissing

Het kan zijn dat je het helemaal niet fijn vindt als de rook direct naar de longen gaat. Als je dit niet prettig vindt dan wordt de e-smoker mouth to Lung aangeraden, ook wel afgekort tot MTL. De damp komt hierbij eerst in je mond, waarna je zelf kunt beslissen of je de rook uitblaast of verder inhaleert naar de longen. Als je net begint met een e-smoker is het verstandig om een startersparket aan te schaffen, deze zijn vaak uitgerust met speciale coils.

 

De partij Smokesmarter

Wij hopen dat we je de informatie hebben gegeven die je zocht. Maar wil je toch nog iets weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met de partij Smokesmarter. De specialisten van deze partij kunnen je hier namelijk meer over vertellen. Deze webshop biedt behalve e-sigaretten ook andere benodigdheden als aroma’s en e-liquids aan.