Floxxium.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het ontwerpen van hotelinterieur is een speciaal vakgebied

Het interieur van een hotel kan een enorm verschil maken in de ervaring van de gasten. Tijdens een verblijf op een vreemde plek zijn mensen altijd eerst een beetje op hun hoede. Een goed uitgedacht hotelinterieur kan helpen om deze spanning weg te nemen zodat uw klanten zich volledig op hun gemak voelen. De specialisten van Sutherland Design uit Sittard zijn speciaal opgeleid om door middel van meubilair, inrichting en oog voor detail een hotelinterieur te creëren waarin gasten zich thuis voelen.

Tijdens een kennismakingsgesprek worden uw doelgroep en wensen besproken

Niet iedereen voelt zich op eenzelfde soort plek thuis. Daarom is het belangrijk om eerst vast te stellen op welke doelgroep uw hotel zich richt. Een goede interieurarchitect zal daarom altijd eerst een gesprek voeren waarin de wensen van de eigenaar het gesprek leiden. Op deze manier wordt een duidelijk beeld ontwikkeld van het soort sfeer dat gecreëerd moet worden door middel van het hotelinterieur. Daarnaast worden ook de vertrekken bekeken. Vervolgens gaat een ontwerper aan de slag met al deze informatie.

In het ontwerp worden een aantal belangrijke aspecten verwerkt

De gewenste stijl wordt door een professionele interieurarchitect verwerkt in een ontwerp. Hierbij worden aspecten die passen bij de doelgroep en de wensen van de opdrachtgever samengebracht met de nieuwste trends op het gebied van hotelinterieur. Er wordt een unieke stijl ontwikkeld voor elk hotel. Het voordeel van een bedrijf zoals Sutherland Design uit Sittard is dat ze met eigen meubelmakers werken, waardoor alles mogelijk is. Samen met de juiste inrichting zorgen ze ervoor dat het interieur van verschillende vertrekken goed op elkaar aansluit.

De puntjes op de i

Door een stijl te ontwikkelen die zowel bekend als vernieuwend is, geven de specialisten van Sutherland Design een geweldige sfeer aan uw hotel. Ze staan erom bekend hun werk tot in de puntjes af te maken. Daardoor kunt u de vertrekken direct na oplevering in gebruik nemen.

https://www.sutherlanddesign.nl/