Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Het bijhouden van kilometerregistratie

Het registeren van kilometers is nooit het favoriete klusje geweest van bedrijven. Het kost namelijk niet alleen vaak veel tijd, maar ook energie en geld. Het is belangrijk dat alle personeelsleden de ritten die ze maken bijhouden. Dit kan worden gedaan door locatie A en locatie B, het aantal kilometers en de begin- en eindstand van de kilometerteller in te vullen. Het is de bedoeling dat al deze gegevens dan naar de administratie worden doorgestuurd. Op deze manier wordt er goed bijgehouden wie er gebruikmaakt van de zakelijk auto.  Vind je dit allemaal veel te veel gedoe? Wij hebben dan de beste oplossing voor je, namelijk Linqo! Ben je benieuwd waarom? Lees dan snel deze blog verder!

 

Waarom kilometerregistratie?

Wanneer je een auto op je eigen bedrijfsnaam hebt staan ben je verplicht om alle kilometers te registreren. Je mag namelijk tijdens de privéritjes niet meer dan 500 kilometer rijden. Alle ritjes moet je bij de belastingdienst kunnen verantwoorden. Wat is nou een goede manier om dit te doen met al je personeelsleden? Het kan bijvoorbeeld door een formulier in de auto te leggen die de medewerkers moeten invullen. Dit kan bij sommige bedrijven erg lastig zijn. Daarom is Linqo een goede oplossing, waarbij je hier niet meer zo vaak aan hoeft te denken!

 

De oplossing voor het bijhouden van kilometerregistratie

Het is erg belangrijk dat de kilometerregistratie goed wordt bijgehouden. Je wilt natuurlijk wel dat de registratie klopt. Met Linqo wordt dit een stuk gemakkelijker! Met Linqo kun je nu namelijk je mensen, voertuigen en materieel in één oogopslag volgen. Op deze manier kun je ook de kilometers die zakelijk zijn gereden met bijvoorbeeld een privéauto registreren. Met Linqo krijg je ook gemakkelijk een snel overzicht van alle kosten die zijn gemaakt. Wanneer je de app van Linqo hebt gedownload kun je gemakkelijk de kilometerregistratie bijhouden van het gehele bedrijf. Zo hoef je dit nooit meer handmatig te doen, wat je erg veel tijd scheelt! 

Meer informatie

De App van Linqo houdt niet alleen de kilometers bij, maar kan ook een overzicht geven van het brandstofgebruik. De app geeft je op basis van deze gegevens, verbeterpunten waar je dan weer aan kan werken. Heel erg handig dus! Wil je weten wat de app nog meer kan? Download dan snel de app en ontdek wat de app nog meer in huis heeft!

 

https://linqo.nl/