Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Het beste van de houtskoolbarbecue!

Houtskoolbarbecue is een geweldige manier om je eigen maaltijden te bereiden terwijl je geniet van het buitenleven. Het is een populair alternatief geworden voor het grillen, omdat het een rokerige smaak biedt. Houtskoolbarbecue lijkt erg op koken op een kolengrill, maar in plaats van kolen te gebruiken om het voedsel te verbranden, worden houtskool gebruikt. Houtskool biedt een uniek type smaak dat barbecue-liefhebbers geweldig vinden.

Geschiedenis van de grillmethode

Houtskool BBQ is een andere bakmethode die door velen voorkeur heeft als het gaat om het bereiden van voedsel op de grill. Deze methode om vlees te bakken, wordt Hibachi genoemd. Een Hibachi is een Japanse term die eenvoudigweg vertaalt naar ‘bakker’. In Japan is Hibachi een afgeronde of langwerpige grill die wordt gebruikt om voedsel te bakken met behulp van een spit of direct op het hete oppervlak. Het woord Hibachi verwijst naar de grilltechniek die wordt gebruikt om de hamburgers te bereiden. Traditionele Japanse Hibachi-recepten omvatten rijst, groenten en gegrild rundvlees.

De BBQ die bij u past!

Als het gaat om het kiezen van een goede grill, moet men degene kiezen die geschikt is voor het aantal mensen dat het zal gebruiken. Sommige modellen van houtskoolbarbecue kunnen maximaal drie branders hebben, terwijl anderen maar liefst vijf kunnen ondersteunen. De grootte van de Rotisserie-brander bepaalt hoeveel voedsel tegelijkertijd kan worden gebakken. Een grotere brander kan in korte tijd veel meer voedsel grillen. Een andere belangrijke factor om te overwegen is de beschikbaarheid van gas. Op de site van Maxtotaal vindt u gegarandeerd de houtskool barbecue die past bij uw behoeften!

 

https://www.maxtotaal.nl/