Floxxium.nl
Image default
Mode en Kleding

Haartrends 2023: een frisse look voor het nieuwe jaar

Elk jaar ziet de wereld van haarmode nieuwe trends ontstaan, met kappers en haarliefhebbers die graag de nieuwste stijlen willen uitproberen. Met het nieuwe jaar in volle gang, is het tijd om een kijkje te nemen naar de haartrends die de wereld in 2023 stormenderhand veroveren.

Wat gaat het worden?

Gedurfde kleuren: dit jaar zijn gedurfde en heldere haarkleuren in. Van elektrisch blauw tot levendig roze, kappers moedigen hun klanten aan om uit hun comfortzone te stappen en iets nieuws te proberen. Of het nu een volle kleur is of gewoon een vleugje felle tinten, gedurfde kleuren zullen zeker een statement maken.

Lobs met textuur: De lob, of lange bob, blijft een populair kapsel, waarbij kappers textuur toevoegen om het een frisse en moderne draai te geven. Deze stijl is perfect voor diegenen die een onderhoudsarm kapsel willen dat er toch chic en stijlvol uitziet. Neem hier eens een kijkje voor mooie kappersstoelen!

Microvlechten: Microvlechten, ook wel onzichtbare vlechten genoemd, zijn kleine en subtiele vlechten die perfect zijn voor diegenen die een onopvallend kapsel willen dat toch een statement maakt. Deze vlechten zijn perfect om textuur en interesse aan het haar toe te voegen en kunnen op verschillende manieren worden gestyled.

Natuurlijke krullen: Krullend haar beleeft een moment in 2023, met kappers die hun klanten aanmoedigen om hun natuurlijke krullen te omarmen en ze centraal te laten staan. Of het nu groot en veerkrachtig is of strak en kinky, natuurlijke krullen zijn een prachtige manier om te pronken met je haartextuur, een kappersgroothandel kan je helpen.

Accessoires zijn helemaal in!

Haaraccessoires: Haaraccessoires, zoals hoofdbanden, haarspelden en haarspeldjes, maken een grote comeback in 2023. Of het nu is om een vleugje kleur toe te voegen of om haar uit het gezicht te houden, haaraccessoires zijn een leuke en stijlvolle manier om af te wisselen iemands blik op.

Franjes: Franjes of pony’s zijn een veelzijdige manier om het haar interessanter te maken. Of het nu gaat om een volle pony, een opzij vallende pony of een gordijnfranje, franjes zijn een leuke manier om iemands look bij te werken en een vleugje speelsheid aan het haar toe te voegen.

Kortom, 2023 is het jaar om gedurfd te zijn en te experimenteren met nieuwe kapsels. Van gedurfde kleuren tot natuurlijke krullen, er zijn tal van frisse en opwindende trends om uit te proberen. Dus ga je gang, waag de sprong en heb dit jaar wat plezier met je haar!