Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Haardenexpert

Onder de rook van Rijssen vinden we al sinds jaar en dag één van de toonaangevende spelers op het gebied van haarden- en kachels. Van bescheiden houtkachel tot monumentale gashaard, van de mooiste sfeerhaard tot de allernieuwste elektrische haard; bij Haardenexpert vind de haardenliefhebber het grootste assortiment en de beste service. Begonnen als familiebedrijf, geënt op de typische Twentse werkmentaliteit maar met ambities die vele malen verder reiken; dat is Haardenexpert ten voeten uit. Deze haardenspecialist weet wat er speelt in de hedendaagse haardenmarkt en combineert verregaande efficiency met persoonlijk contact en ambachtelijke kwaliteit. 

Als jong en dynamisch bedrijf anticipeert Haardenexpert moeiteloos op alle bewegingen in een snel veranderende markt. Door volop te profiteren van de mogelijkheden van dit moment heeft deze haardenzaak zijn plaats weten te veroveren in een stevig concurrerende markt. Haardenexpert is vooroplopend in e-commerce en maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing en automatisering met optimale klanttevredenheid als einddoel. Op www.haardenexpert.nl vind u naast inspiratie en informatie altijd het meest actuele aanbod tophaarden van alle vooraanstaande A-merken. Haardenexpert is officieel dealer van onder andere Bellfires, Dru, Faber, Dimplex, Spartherm, Contura, Barbas, Altech, M-Design, Element4, Lotus, Wanders, Dovre & Helex. Wij delen uw passie voor het vuur en begrijpen wat er bedoeld wordt met het typische ‘haardgevoel’!

Maar Haardenexpert is meer dan enkel een haardenleverancier. Wij ontzorgen graag uw gehele project van A tot Z. Onze installateurs werken door geheel Nederland en staan garant voor de professionele installatie van uw droomhaard.  Terugkerende klanten bewijzen onze strategie en onze uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij onderscheiden ons door net even dat stapje extra te zetten wanneer dit nodig is. Wilt u weten wat wij hier precies mee bedoelen? Breng dan eens een bezoek aan onze luxe showroom. Graag laten we u de nieuwste prachthaarden zien onder het genot van een bakje koffie. Zullen we snel eens nader kennismaken?

https://www.haardenexpert.nl/