Floxxium.nl
Image default
Dienstverlening

Goede industriële weegschalen maken het verschil

Bij GePeS B.V. uit Harderwijk koopt u industriële weegschalen van hoge kwaliteit. Alle weegschalen die u bij dit bedrijf vindt zijn geschikt voor industriële toepassing, maar ook voor dagelijks gebruik. Dit bedrijf is dé importeur en distribiteur van het merk Avery Weigh-Tronix in de Benelux. Zij hebben al jaren ervaring in de in- en verkoop van weegschalen van deze producent. U vindt uiteenlopende soorten weegschalen bij dit bedrijf, waaronder ook een unster weegschaal. Dit type weegschaal wordt al decennialang ingezet om allerhande objecten te wegen middens het hangsysteem. Deze eeuwenoude techniek is nog altijd een van de meest efficiënte manieren om grote objecten te wegen.

Bij dit bedrijf plukt u de vruchten van jarenlange ervaring

GePeS B.V. is 1993 opgericht en is direct gestart met de rechten voor het leveren van Salter Weigh-Tronix producten. Deze naam wijzigt later naar het huidige Avery Weigh-Tronix. In samenwerking met deze producent streeft dit bedrijf ernaar om hoge kwaliteit industriële weegschalen te leveren voor intensief industrieel gebruik. Hierbij blijft de focus ligt de focus op het doorontwikkelen van de bestaande weegprincipes. Zo is de ouderwetse unster weegschaal met losse gewichten doorontwikkeld tot een digitale variant. Deze is uiteraard veel makkelijker in gebruik. Door deze jarenlange samenwerking bent u ervan verzekerd dat alle kennis ten aanzien van weegschalen bij dit bedrijf in huis is.

Neem contact op met deze specialisten voor passend advies

Heeft uw bedrijf behoefte aan het vernieuwen of aanschaffen van industriële weegschalen? Of wilt u investeren in een unster weegschaal die tot 300 kilogram kan wegen? Voor jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over iedere mogelijke vorm van weegschalen voor de industrie, neemt u contact op met deze specialisten. Bekijk de contactgegevens van het bedrijf op www.averyweigh-tronix.nl en laat u adviseren ten aanzien van de beste  industriële weegschalen voor uw industrie. Voor de juiste oplossingen op weeggebied benadert u deze specialisten.