Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

Expert in kunststof kozijnen in regio Boxmeer

Bent u op zoek naar een ervaren expert in kunststof kozijnen in Boxmeer en omgeving? Zoek dan vooral niet verder! Bij Gebr. Janssen zit u ongetwijfeld goed. Dit bedrijf is namelijk als sinds de jaren zestig actief in het maken van kunststof kozijnen voor woningen door heel Brabant. Door de jaren heen hebben zij veel optimalisaties uitgevoerd aan de kunststof kozijnen die zij zelf maken en plaatsen in Oploo, Boxmeer en elders in Brabant.

Hun ervaren medewerkers vertellen u alles over kunststof kozijnen nabij Boxmeer

Gebr. Janssen is gevestigd in Oploo, dit ligt op ongeveer vijftien minuten van Boxmeer vandaan. Daar beschikken zij over een showroom waar u alle verschillende soorten kunststof kozijnen kunt bekijken, die u kunt plaatsten op uw woning in Brabant. Daarnaast beschikken zij ook over een website, waar hun volledige assortiment aan kozijnen, maar ook andere producten op weergegeven staat. Indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van welk type kunststof kozijnen geschikt zijn voor uw woning in Boxmeer of omgeving, kunt u vrijblijvend contact opnemen met deze expert. Hun medewerkers staan voor u klaar om u van alle informatie te voorzien die u nodig heeft om uw keuze te maken. U bent daarnaast van harte welkom om langs te komen in hun showroom, waar de werknemers u persoonlijk advies kunnen geven over kozijnen. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijke offerte op te laten maken voor kunststof kozijnen die uw wilt kopen bij deze ervaren expert in Brabant.

Ontwerp uw eigen kozijnen

Bij Gebr. Janssen is het mogelijk om persoonlijke aspecten te verwerken in de kunststof kozijnen die zij maken nabij Boxmeer. Vraag hun medewerkers naar de mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen en de gekozen kunststof kozijnen, kunnen zij binnen korte tijd kunststof kozijnen komen plaatsen bij uw woning in Brabant.