Floxxium.nl
Image default
Dienstverlening

Een staalconstructie op maat als basis voor een passiefhuis

Een passiefhuis is een woning met een permanent optimaal binnenklimaat, maar zonder een traditioneel verwarmings- of koelsysteem. Dergelijke woningen worden daarom uitzonderlijk goed geïsoleerd en geventileerd. Een passiefhuis is zeer energiezuinig en biedt in alle seizoenen maximaal comfort. Enkel bij de meest extreme weersomstandigheden leiden buitencondities ertoe dat er een actieve verwarmingsbron dient te worden ingeschakeld. De energievraag blijft gedurende het jaar dus heel laag. Een staalconstructie op maat kan als basis dienen.

Voldoen aan de vereisten van een passiefhuis

Bij het realiseren van staalbouw woningen, maar ook staalbouw bedrijfshallen en kantoorpanden, worden specifieke berekeningsprogramma’s gebruikt. Deze kunnen dusdanig worden ingezet, dat kan worden voldaan aan de vereisten van een passiefhuis. Ook bouwdetails zoals de inbouw van een raam worden zorgvuldig in overweging genomen. Bovendien moet de staalconstructie ook afgewerkt worden met isolatiemateriaal van hoge kwaliteit. Wanneer er door een zorgvuldige aanpak aan de technische, economische en duurzame aspecten van een passiefhuis kunnen worden voldaan, bewijst een staalconstructie op maat zijn waarde dubbel en dwars.

Maatwerk en oog voor de wens van de klant

Bent u geïnteresseerd in de vervaardiging van staalbouw voor woningen, dan is R.E.M. Techniek een betrouwbare partij. De specialist op dit gebiedt houdt zich bezig met staalconstructies voor kleine en middelgrote projecten binnen zowel de nieuwbouw als de verbouw. Behalve staalbouw woningen kunnen dit dus ook kantoorpanden en bedrijfshallen zijn. Het bedrijf kan u het gehele traject uit handen nemen, zodat u van ontwerp tot en met montage over de expertise van een deskundige op dit gebied kunt vertrouwen. Elk project wordt gekenmerkt door maatwerk en oog voor de wens van de klant.

Uw partner in technische uitdagingen

R.E.M. Techniek is een bedrijf waarop u kunt vertrouwen wanneer u te maken heeft met technische uitdagingen. Men streeft altijd naar het hoogst haalbare kwaliteitsniveau en een vlotte werkwijze waarbij ook klantvriendelijkheid centraal staat. Naast een staalconstructie op maat bent u er aan het juiste adres voor machinebouw, transportbanden, intern transport en hijbegeleiding.