Een rad van avontuur kopen in de kleuren van uw huisstijl

Een rad van avontuur kopen in de kleuren van uw huisstijl

Wilt u graag opvallen op een beurs of evenement met uw bedrijf? Dan doet u dit het best op een creatieve manier. Hierdoor zullen voorbijgangers uw onderneming beter onthouden en verhoogt u het bezoekersaantal door op te vallen. Een goede manier om dit te realiseren is het kopen van een rad van avontuur in de kleuren van uw huisstijl of in een bepaald thema. Spetr realiseert dit graag voor u.

Een creatief bureau voor het realiseren van verschillende concepten

Spetr is een creatief bureau met een ongekende passie voor beleving. Zij zorgen ervoor dat uw bedrijf, merk of evenement eruit zal springen! De specialisten van dit bedrijf bedenken en realiseren concepten, zoals een rad van fortuin. Daarnaast zijn ze kritisch, zetten ze de koers uit en adviseren u op deskundige wijze.

 

Geef uw evenement een unieke draai met een rad van fortuin

Een goede presentatie is essentieel om op te vallen met uw bedrijf bij een evenement. Ga daarom een rad van avontuur kopen en zet deze bij uw beursstand, bij de ingang van uw pand of in de kantine van de vereniging en het trekt gegarandeerd geïnteresseerden. Het unieke ontwerp is verkrijgbaar bij Spetr met een afmeting van 80 centimeter. Dankzij een driepoot statief is het rad eenvoudig te verplaatsen.

Doe inspiratie op en bekijk hun gerealiseerde projecten

Of u nu een rad van avontuur wilt kopen of iets anders, de mogelijkheden zijn bij dit bedrijf werkelijk eindeloos. Doe daarom inspiratie op en bekijk de projecten die zij reeds gerealiseerd hebben. Hierdoor krijgt u een goed beeld van wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Heeft u een evenement op het programma of wilt u op een leuke manier interactie met uw doelgroep bereiken? Of het nu gaat om de verpakking van een product, een display, de inrichting van een beurs, evenement, festival of kantoor, Spetr adviseert en realiseert het voor u!

https://www.spetr.nl/