Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

Een plissé hordeur plaatsen in je schuifpui of tuindeur

Een mooie plissé hordeur is een perfecte manier om ongewenste dieren en pollen buiten je huis te houden. Het is een plissé hordeur die gemakkelijk te gebruiken is en dat maakt het een lage drempel om dit product aan te schaffen. Je bent op zoek naar een oplossing die er echt voor zorgt dat je af bent van die onruststokers die maar je huis in blijven vliegen wanneer je de deur open laat staan. Zeker in de zomermaanden wanneer je in de avonduren nog een deur open laat staan en binnen al een lampje hebt branden, kan je de beesten zeker in je woning verwachten. Met de plissé hordeur ben je hier van af.

 

Bedrag

De plissé hordeur is al te koop vanaf een bedrag van 250 euro. Het is een oplossing die p gaat voor tuindeuren, balkondeuren of schuifdeuren. Het is een plissé hordeur die voorzien is van een zwart gaas, dit houdt insecten en pollen op een zeer effectieve manier buiten je huis. Het gaas is daarnaast ook nog goed voor andere doeleinden. Het is een gaas dat een zonwerende werking heeft en je kunt er gerust nog doorheen kijken, waardoor je niet de woning afsluit van de tuin met de plissé hordeur.

 

Meten

Op de website kun je een meet instructie vinden om de plissé hordeur te meten. Het is van cruciaal belang dat je dit goed meet, omdat het anders niet het gewenste effect behaald. Je meet de maat van het kozijn van links naar rechts en van boven naar onder. Dit doe je tot aan de drempel of tot aan de vloer. Dat hangt af van de situatie die op jou van toepassing is. Je hebt minimaal 4 centimeter nodig om de hordeur te plaatsen en daar moet je dus rekening mee houden wanneer je de plissé hordeur gaat opmeten.