Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

Een nieuwe pen voor de geslaagde

Als iemand die je goed kent geslaagd is voor zijn middelbare school of studie, geef je diegene vaak een cadeau. Vooral als ouder zijnde is het leuk om een traditioneel slagingscadeautje te geven. Het geven van een pen aan je geslaagde zoon of dochter is zo’n traditioneel cadeau. Dit is een mooi symbolisch cadeau en praktisch is het natuurlijk ook. Samen met je kind de Pen kopen is ook een leuke activiteit. Je kan ook de pen laten graveren wat wellicht nog extra emotionele waarde toevoegt aan dit cadeautje. Want een waardevol cadeau past bij een waardevolle gebeurtenis.  

 

Online is er veel verscheidenheid 

Als je niet in staat bent of als het niet uitkomt om samen met je kind de pen te kopen, kan je hem ook online bestellen. Online is er een enorme verscheidenheid aan pennen. Je hebt verschillende winkels, verschillende soorten pennen, verschillende kleuren, verschillende prijzen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je de juiste pen kan vinden voor de geslaagde. Ook online kan je de pen laten graveren. Online de pen kopen kan dus zo zijn voordelen hebben als je heel veel keuze wilt hebben en als het niet lukt om naar een fysieke winkel te gaan. Echter moet je online wel alles zelf uitzoeken.  

 

Expertise in de winkel 

Als je naar een speciale pennen zaak gaat zullen er wel mensen zijn die je kunnen helpen met jou voorzien van de juiste informatie. In deze pennenwinkels hebben mensen veel verstand van pennen en kunnen ze jou goed helpen met hun expertise. Zo kunnen ze je helpen bij vragen over de verschillende merken pennen en de verschillende soorten pennen die er zijn. Je kan namelijk gaan voor een Parker vulpen, maar ook voor een balpen van Waterman. Een ander voordeel van de fysieke pennenwinkel is dat je de pennen mag uitproberen. Zo weet je zeker dat de pen die jij aanschaft fijn schrijft.  

 
Handig om de pen uit te proberen 

Met al die verschillende soorten pennen is de mogelijkheid om de pennen uit te proberen misschien wel fijn. Je hebt namelijk vulpennen, gelpennen, balpennen, fineliners. Daarnaast heb je ook nog de vele merken die weer hun eigen draai geven aan deze soort pennen, waardoor er je van de vulpennen ook weer heel veel variatie hebt. Daar komt nog bij dat een merk vaak verschillende pennen-lijnen produceert, waardoor er binnen het merk ook nog veel variatie mogelijk is. De juiste pen uitkiezen, kan dus aardig veel tijd in beslag nemen.  

 

Koop je fysiek of online? 

Als je een pen voor iemand anders koopt, bijvoorbeeld voor je geslaagde zoon of dochter, is het dus verstandig om naar de winkel te gaan. Hier kan de pen namelijk uitgeprobeerd worden, en wordt er vaak van goed advies voorzien door de verkopers. Als degene voor wie het cadeau is, zelf de pen mag uitproberen, weet je zeker dat diegene een pen uitkiest die lekker schrijft. Als je al weet welke pen de ander lekker vindt schrijven, kan je de pen ook online bestellen. Let wel op, want dat jij een pen lekker vindt schrijven, betekent niet dat de ander dat ook vindt.