Floxxium.nl
Image default
Telefonie

Een nieuw telefoon hoesje kun je nu zelf online ontwerpen

Ben jij creatief en wil je dit ook uitdragen naar je telefoon? Het is dan een goed idee om zelf een telefoon hoesje te ontwerpen. Je kunt tijdens het ontwerpproces zo creatief zijn als je zelf wilt. Zo is de kans groot dat jij je telefoon niet meer kwijtraakt. Met zo’n persoonlijk hoesje valt je telefoon zeker op. Kies je voor een foto als basis of wil je juist een tekst op je hoesje hebben? Alles is mogelijk. In de ontwerpstudio van de webshop Xpressing, kun je de gedownloade afbeelding aanpassen zoals jij het wilt. De medewerkers van dit bedrijf helpen je bovendien graag als je twijfelt of jouw ontwerp goed tot zijn recht komt.

Hoesjes voor diverse producten

In het assortiment van deze webshop vindt je hoesje voor diverse merken telefoons, als:

–        Apple

–        Samsung

–        Huawei

–        HTC

Ook kun je hier terecht voor het maken van een hoesje voor een iPad en hoesjes voor je AirPods. Wij verkopen zelfs personaliseerbare laptop sleeves. Het is dus mogelijk om met de producten van deze webshop al je elektronica met elkaar te combineren. Het is namelijk mogelijk om voor ieder product hetzelfde design te gebruiken als voor het telefoon hoesje dat je zelf wilt ontwerpen.

Kies het meest geschikte soort hoesje

Wil je een telefoon hoesje zelf ontwerpen? Dan is het van belang dat je kiest voor het soort hoesje dat jij nodig hebt. Wil je je pasjes zoals je bankpas en je identiteitskaart bij je telefoon bewaren? Kies dan voor een wallet case van Xpressing. Laat je je telefoon af en toe vallen en heb je dus een hoesje nodig dat je telefoon goed beschermt? Dan is een tough-phone-case een goed idee voor jou. Voor vragen over onze producten neem je contact met dit bedrijf op met behulp van de contactgegevens op hun website.