Floxxium.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een medewerkerstevredenheidsonderzoek binnen je bedrijf

Wil je een medewerkerstevredenheidsonderzoek of een werknemerstevredenheidsonderzoek afnemen onder je medewerkers? Solkie helpt je hier graag bij. Door dit onderzoek uit te laten voeren kom je erachter hoe tevreden je personeel is over je bedrijf. Laat nu een medewerkstevredenheidsonderzoek uitvoeren en kom erachter wat je personeel echt van je bedrijf vindt.

Het uitvoeren van een werknemerstevredenheidsonderzoek

Het is door een vragenlijst mogelijk om een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit te laten voeren onder je personeel. Met een werknemerstevredenheidsonderzoek kom je erachter of je personeel tevreden is over je bedrijf. Het is een korte vragenlijst die bestaat uit een aantal korte en interactieve vragen. Hierdoor is het niet saai om een vragenlijst in te vullen. Het wordt aangeraden om een werknemerstevredenheidsonderzoek één keer per maand uit te voeren. Dit is beter dan één keer per jaar. Je ontvangt snel feedback waardoor je deze snel kan doorvoeren in je bedrijf. Je personeel ziet gelijk verschil en weet dat er naar hen geluisterd wordt. In het medewerkerstevredenheidsonderzoek geeft je personeel aan waar ze tevreden over zijn en wat nog beter kan. De vragenlijst voor een werknemerstevredenheidsonderzoek bestaat uit korte vragen, animaties en korte filmpjes. De vragenlijst is zo ingericht dat je personeel er snel doorheen is dat het niet saai wordt, zo ontvang je als baas de beste en meest betrouwbare feedback. Bekijk nu de vragenlijst van Solkie en verstuur het elke maand onder je personeel. Zo kom je er met een werknemerstevredenheidsonderzoek snel achter wat je personeel goed vindt gaan en wat ze willen veranderen.

Ontvang nu de uitkomsten

Door het uit laten voeren van een werknemerstevredenheidsonderzoek met de vragenlijst van Solkie, ontvang je snel de uitkomst. De feedback die je ontvangt van je personeel is betrouwbaar en kan je gelijk doorvoeren (waar dit kan natuurlijk). Het medewerkerstevredenheidsonderzoek bestaat uit een aantal korte vragen. Het duurt ongeveer vijf minuten om in te vullen.