Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

Een kartonnen doos op maat met deksel

Dozen zijn producten waar veel mensen weinig over na denken, maar als bedrijf is dit een belangrijk aspect. Vooral webshops gebruiken veel dozen om producten te versturen naar klanten, hierdoor zijn dozen vaak belangrijker dan mensen denken. De juiste doos vinden voor je webshop is vaak ook een hele karwei en is lastiger dan je denkt. Je moet rekening houden met een kartonnen doos met een deksel, op maat en soort karton. Veel kleine bedrijven gaan vaak voor makkelijke en bestellen de standaard dozen. Dit is vaak niet de beste zet, hieronder vertellen we je waarom dit zo is. Lees dus snel verder!

Een kartonnen doos met deksel en op maat is handig

En kartonnen doos met deksel en op maat laten maken is vaak handiger en praktischer dan je denkt. Materialen op maat laten maken klinkt vaak duur en erg onnodig. In veel gevallen is dit ook waar, maar dozen op maat laten maken is het toch net even anders. Het kan vaak goedkoper zijn om dozen op maat en met een deksel te laten maken. De standaarddozen zijn dan zelfs vaak duurder dan deze dozen. Dat komt omdat je bijvoorbeeld een kleinere doos nodig hebt dan de standaard dozen, hierdoor betaal je minder omdat je minder materiaal gebruikt. Je zit dan altijd goed qua formaat voor jouw producten en heb je zelfs stukken minder opslag nodig.

Duurzaamheid

Het is vaak milieuvriendelijker op een op maat gemaakte doos met deksel te laten maken. Dit komt uiteraard omdat je stukken minder karton gebruikt dan als je een standaard doos zou kiezen. Als je juiste voor maat dozen hebt, heb je zelfs minder opvul materiaal nodig. Dit is ook meteen een stuk milieuvriendelijker.

https://endlessbranding.com/kartonnen-doos/