Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

Een gespecialiseerd koelbedrijf in Nederland

Bent u op zoek naar een plek waar u gekoeld uw producten kunt opslaan? Dan zit u hiervoor goed bij dit koelbedrijf in Nederland! Koelhuis Dronten is een bedrijf waarbij u terecht kunt voor het gekoeld opslaan van verschillende producten. Denkt u hierbij aan producten, zoals groente en fruit, eieren, bloemen en planten. Al meer dan 45 jaar hebben zij ervaring op het gebied van gekoelde ruimtes. Wilt u zelf ook uw producten gekoeld opslaan en heeft u hier zelf nergens plek voor? Maak dan zeker eens kennis met dit koelbedrijf in Nederland voor het gekoeld opslaan van verschillende producten!

Koelcellen geschikt voor ULO-bewaring

Dit koelhuis in Nederland is gevestigd op een terrein van twee hectare. Op dit terrein zijn drie gebouwen aanwezig, met een totaal van 84 cellen bij elkaar. Deze cellen hebben bij elkaar een capaciteit van ongeveer twaalf miljoen kilogram. De koelcellen van dit koelbedrijf in Nederland zijn uitermate geschikt voor ULO-bewaring van bijvoorbeeld fruit. Maar ook producten, zoals bieslook, bloemen, eieren, boter, pastinaak, kool, bomen en aardbeienplanten kunnen in deze koelcellen bewaard worden. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor het opslaan van uw eigen producten in een gekoelde opslagplaats en maak snel uw afspraak met een van de ervaren medewerkers!

Neem contact op met deze specialist voor meer informatie

Heeft u interesse gekregen in het gebruiken van een gekoelde opslagplaats bij dit koelbedrijf in Nederland? Neem dan zeker eens contact op met de ervaren en deskundige medewerkers van dit bedrijf en zij vertellen u graag meer over de diensten die zij aanbieden en wat zij hierin voor u kunnen betekenen. Heeft u nog vragen over een van de diensten die zij aanbieden bij dit bedrijf of wilt u misschien een afspraak maken? Ook hiervoor neemt u contact met ze op! Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het huren van een gekoelde opslag bij dit koelhuis in Nederland.