Floxxium.nl
Image default
Dienstverlening

Een fotohokje op een zomerbruiloft

Een fotohokje huren op een leuk event zoals een bruiloft zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke dag. De fotohokjes bieden een leuke mogelijkheid om foto’s te maken met al je vrienden en familie op deze speciale dag. De foto’s worden vervolgens uitgeprint in het formaat van een kleine fotostrip en deze kan je vervolgens meenemen naar huis. Zo heeft iedereen een leuke herinnering aan de bruiloft. Een fotohokje huren is tegenwoordig erg makkelijk en alles wat erbij hoort wordt volledig voor je verzorgd door het bedrijf. Een fotohokje is een leuke activiteit voor een zomerbruiloft!

Fotohokje huren voor een bruiloft

Op een receptie, een feest of een bruiloft is het leuk om je gasten te vermaken door middel van een fotohokje. Niet alleen het stel maar ook de gasten worden op een leuke manier gefotografeerd wanneer je een fotohokje hebt gehuurd. Een fotohokje is erg makkelijk om te gebruiken. Je hoeft enkel in het fotohokje te zitten, op het knopje te drukken en te poseren voor een aantal leuke foto’s. Deze worden vervolgens aan de zijkant van het hokje geprint. 

Door te kiezen uit een van de standaardpakketten kan je al gemakkelijk een fotohokje huren. De opbouw en afbouw van het hokje op locatie wordt volledig geregeld door het bedrijf en je kan zelfs onbeperkt foto’s printen. Daarnaast heb je een kleine kist met attributen die gebruikt kunnen worden bij de foto en kan je het fotohokje gebruiken voor een vaste periode van tijd. 

Daarnaast is het ook mogelijk om allerlei extra opties te kiezen. Zo kan je zelf de fotostrips een speciaal berichtje geven of er een persoonlijke boodschap op laten zetten voor de mensen die gebruik maken van het fotohokje. Ook kan je kiezen voor extra tijd, extra attributen en nog veel meer!

Een fotohokje huren bij Lach je Lens

Een fotohokje huren bij Lach je Lens geeft je de mogelijkheid om zelf allerlei opties te kiezen om de photobooth en de foto’s persoonlijk te maken voor je bruiloft. Je kan bijvoorbeeld een gastenboek laten maken die automatisch de foto’s opslaat van de gasten en deze verwerkt in een leuk fotoboek als herinnering van de bruiloft. Bij lach je lens is het mogelijk vanaf al een vrij lage prijs een fotohokje in te huren voor een leuk evenement zoals een bruiloft. Lees deze blog met meer informatie over het huren van een photobooth.

https://lachjelens.nl/