Floxxium.nl
Image default
Muziek

Een energieke djembé workshop vol humor

Wil je djembé leren spelen tijdens een energieke workshop vol humor? Dan kies je het best voor een van de muzikale workshops van Dununba. Bij dit bedrijf staat plezier voorop en maak je een swingend muziekstuk vanuit het niets. In slechts enkele uren leer je verschillende ritmes en ontdek je jouw eigen ritme en dat van de anderen om je heen. Beleef deze onvergetelijke muzikale ervaring met collega’s, vrienden of familie. Jong en oud zal er zeker veel plezier aan hebben. Je hebt verschillende keuzemogelijkheden, dus je kunt eenvoudig een workshop samenstellen die aan al je wensen voldoet.

Verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijke workshop

Wanneer je een djembé workshop wilt volgen bij Dununba zijn er een aantal mogelijkheden. Zo kun je de workshop organiseren voor je bedrijf, school of als particulier. Hierdoor kan het zowel een originele teambuildingactiviteit zijn als een uniek familie uitje of een leuk schoolproject. Daarnaast kun je zelf een thema kiezen waarop het bedrijf de muziek aanpast. Op die manier kun je er echt je eigen workshop van maken. Een andere mogelijkheid om de workshop op jouw wensen aan te passen, is het kiezen van de locatie. Ook hier heb je veel keuze, want de workshop kan op werkelijk iedere gewenste locatie gegeven worden, mits er genoeg ruimte is. Heb je geen locatie die ruim genoeg is? Dan kun je de workshop volgen op een van de locaties van Dununba. Deze zitten verspreid door het land, dus er is zeker een locatie bij jou in de buurt.

Combineer muziek maken met lekker eten in een arrangement

Je kunt van je djembé workshop meer maken dan een muzikale beleving door deze uit te breiden met heerlijk eten. Wanneer je ervoor kiest om de workshop op een Dununba locatie te volgen, kun je namelijk een arrangement met eten erbij boeken. Dit kan een uitgebreide lunch zijn, een heerlijk diner of een gezellige borrel met lekkere hapjes.

https://dununba.nl/